sommaren slutar när hösten börjar

September kom och gick, även den nästans lika snabbt. Hann med en lyxnöjesresa till Stockholm för att vara hårmodell, det blev uppklippt (i stil med emoluggighet) och två toner av rött. Hälsade på en kompis som fick besök av en kompis' bror. Det var trevligt. Härligt med lyxfrukost på den soliga balkongen. Plus hittade till och med tillbaks till lägenheten hans och det var inte den lättaste sak sa han då cityt där var beläget lite kringelikrokkrångligt från hans lägenhet sett.

 

Resan tillbaks till Örebro var sämstaste mest på länge, till centrala Stockholm gick det bra, men tyvärr slutade inte resan där utan sj tog vid och sen gick det utför. Ni vet sj? Inte? Då har ni missat något som inte är så mycket att missa. Väl hemma sen blev jag hälsad välkommen av två kompisar, en med kläder på och en halft utan. Min vän auroraflaskan var också med. Solen sken och det värmde så gott i kroppen och själen.

 

Första anhalt var glassfesten, men eftersom allt krånglat blev vi mer än en timme sen, trots det fanns det ändå lite god fylle glass kvar till oss. Spillde glass (dock den alkoholfria så klarade mig från alkoholmissbruket) så "blev tvungen" att gå hem och byta. Första bytet. Tillbaks igen så gick vi vidare mot poolen. Pojkarna kunde nog inte ha planerat glassfesten till en bättre dag än denna - det var nollningsaktivitet: pizzapoolparty. Där hittade vi massor av bekanta och obekanta ansikten. Samtidigt som vi också gick mellan spexeldningen. Stod vid poolen och snackade med en kompis då någon tyckte det var kul att göra bomben, vilket ledde till att mina kläder blev nerskvättade, resulterade att jag tog av mig och klättrade själv också ner i poolen. Kanske räknas som ett halvft ombyte från kläder till underkläder? Hmm. Däri poolen hängde man långt om länge tills det var dags att titta förbi bastun. Det var riktigt gött med en het bastu efter glassandet och poolandet. Blev många vänder fram och tillbaka och runtomkring. Efter aktivitetens avslut gick vi från poolen vidare till bastun igen för att värma upp sig lite innan hem-och-duscha-gång. Duschade mig och allt och satte på mig ytterligare en ny uppsättning kläder. Den här gången heltäckande "varm klänning". Andra bytet, tredje klädvariationen. Kvällsnatten slutade uppe hos en kompis på gatan runt hörnet lite längre bort. Härligt avslut på en underbart fin dag/kväll/natt/morgon.

 

Sen blev det oktober, och här är vi än idag.

Hitintills har vi hunnit med roadtrip, promenad, lägenhetsvisning.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0