trötter

nu är jag så trött att jag skulle kunna somna sittandes. tvätten är vikt. packningen får packas imorgon, orkar verkligen inte fixa med det nu. får se dock hur jag hinner med alla mina planer imorgon senast före halv två helst.

i onsdags var jag en god medborgare och var och lämnade blod. visste dock inte att det skulle kännas så mkt, och det känns faktiskt fortfarande. men det är smällar man får ta, ska kännas att man lever. det som ändå förvånade mig mest var att jag nästan slocknade så fort jag kom hem därifrån, hann äta före. det var rätt många som var störda på mig sen för det var nämligen mer eller mindre bestämt att vi skulle ha förfest hemma här före näste mans förfest. haha. men det blev nog helt bra till slut. han dök också upp en stund, alltid lika trevligt att träffa honom.

tydligen skulle vi ha efterfest efter strömpis så det kom en massa folk hit. varav två var weirda engelsktalande typer. den ena var störande påig, och den andra lagade smörgåsar av allt vi hade hemma. musiken var kass i ena rummet, dock bättre än strömpis' musik för kvällen, så vi körde egen bättre musik i andra rummet istället. jag och två schysta typer satt i sängen och snackade en massa om allt och ingenting. det var mörkt och stängt och lugnt och skönt. och så kommer mitt i allt resten av packet in till oss. vi som hade det så bra musik innan. hursomdetnublev klockan tio över sju innan folket gick, och vi kom i säng halv åtta.

gissa om man var trött idag sendå liksom. hur översätter man btw "liksom" till engelska? senare orkade jag och en kompis faktiskt iväg till öuif och träna. det var helt okey nog. men gillade nog de andra passen bättre.

lagom i oordning så där nu tycker jag.
nu i helgen blir det invasion dalarna,
får se vad resan har att erbjuda.

helgen

har gått i dansandets tecken. fredag zumba och sen efter togasittningen lite dans på kåren, och därefter fortsatte dansandet på publicum. lördag efter svinphesten blev det lite dans på bärseback och sen fortsatte dansandet på publicum. blev sent båda nätterna. blev rätt upprepat där, men är kanske inte i mina tankars filosofiskaste bruk just nu. idag söndag har jag som plan att gå på aerobics träning, för att fortsätta dansandets helg.

som sagt i lördags var det svinphest som var helt mysigt. dock spårade det ut rätt friskt mot slutet eftersom det hela urartade till glassbollskrig typ. overallsfolket som blev kladdiga for å simma i kraka, och sen hem, byta till torra kläder och därefter anlända till bärseback. ovant och se teknatnnissarna utan deras overaller. hursomhelst. blev lite dans och roliga dryckesspel. då det var dags att gå började elit gymnasten dansa med mig, och så sa han något i stil med att han tyckte jag var nästan lika vig som honom. det var roligt. blev glad. han är lite charmig. fast det är nog de flesta teknatnnissarna. fast igen så finner jag rätt många charmiga. haha. bra där.

great helg har det varit. gillar att dansa,
och det har det blivit mkt av. hoppas det fortsätter.
även skönt att ha kommit igång med tränandet på riktigt igen.


i torsdags

var vi och bowlade några stycken på strike arena, efteråt for vi till fots till videobiljarden på järntorget. bowling blev sjuttiofem kronor per person, och biljarden kostar fyrtio kroner timmen. det var riktigt kul med båda, gjorde till och med några strike, alltid trevligt, med både vänster- och högerhand. biljarden tog rätt längre tid än man tänkt sig. det började rätt bra efter sprängning så vare min tur och jag sköt ner tre stycken av samma färg, varav en var på ett så snitzigt sätt som bakom ryggen.

när jag kom hem sen så gick jag in på öuif's hemsida och skev upp alla träningspass som lät intressant, blev bara tjugoen stycken. varav jag var på en igår med en kompis. zumba var kul, men vi var helt slut efter en kvarts träning typ, och tänkte hur faan ska vi orka igenom hela det här passet på en timme. men det gick och vi kände oss pigga och snygga när vi till slut gick därifrån.

väl hemma hos mig sen skulle vi duscha ta emot folk och sen göra oss i ordning inför togasittningen. det gick väl någorlunda vill jag påstå. medan hon duschade fixade jag lite sallad, som blev helt god. åt och duschade, sen när vi alla fyra var färdiga för att gå så va klockan fem efter att det började.

sittningen på kåren var nog helt trevlig, men vi tyckte dom sjöng för lite dåligt. så där ute på mitt hörn körde vi egna drinkvisor det var kul. därefter så var det dags för en kårenkväll. till en början spelade de riktigt bra musik, sen var den okey, och till slut "vad äre här riktigt?"-musik. så runt tolv gick, då hade vi ändå varit där sen halv åtta. det som var lite synd var att när vi gick kom alla, typ.

när vi väl hade lyckats komma iväg från dörren och allt folk vi kände, så gick via mig så alla skulle få sina saker, trots det så blev hennes laddare kvar. min plan var å gå till bb, men när jag väl kom ut från mig mötte jag alla från bb som var på väg till publicum. så missade mitt andra cidermärke. men men.

sammanfattningsvis var det en riktigt härlig dag. skönt att komma igång och träna igen. dock spelade dom bättre musik på publicum, plus att där får man dansa på bord och kan köpa korv med bröd för tio kroner. klockan hann bli runt fyra halv fem innan man kom i säng.

senare idag sen blir det svinphest kl 15.00, samling hörsal teknik.
ska bli spännande å se vad det riktigt är.
synd bara på att det regnar idag igen.

dagens morgondag

intressant är ju att det stiger för varje dag som jag skriver oftare. spännande. kul. intressant. synd att ingen kommenterar bara.

mitt i allt när jag stod i disken fick jag den låten på hjärnan. kom fram till att det var längesen jag hörde den. tänkte jag skulle åtgärda saken, men det blev visst inte. allt är bättre än å ha den där andra nyhetsparodin på hjärnan.

idag har vi haft kategorileken, och lag två kom tvåa. hihi. det var vi det. när jag kom hem sen var jag trött på hur allt såg ut så började stöka omkring en massa. vårt vackra regntunga väder ger än inte så mkt energi.

nu sitter jag upptagen på flera ställen samtidigt. men fint har det blivit. diskat. tvättat. dammsugit. bara svabbandet kvar. men ngt kul ska jag ju ha i helgen också när han kommer vara på åland.

ser inte direkt framemot imorgon med föreläsning från åtta till fem. men det får väl gå, det måste gå. ska man komma ngn vart i denna värld är det
bara å bita ihop och visa att man är karl,
vilken tur att det bara är ett år kvar.
fast det nu dessvärre inte riktigt är sant.

nollningens

höjdpunkt, för många - pubrundan - har varit. Den flöt väl på helt bra nog, men kanske inte en av mina favorit aktiviteter. Kanske jag är tråkig, men jag tycker inte man måste dricka för att ha roligt. Underkvällen hjälpte jag tre fyra nollor att hitta rätt. Höjdpunkten under kvällen för min del var att jag hittade ett till dansgolv på ritz, hade ingen som helst aning om att de hade två dansgolv. Det "nya" dansgolvet var bättre till en början för där spelades det lite annan musik plus att man kunde andas där då det inte var lika fullt och även för att de luftkonditioneringssystem i stolparna, så där som det är i en del hörsalar ni vet?

Litet fail med kvällen var att vi var hungriga och gick och käkade. Sen när vi kommer tillbaks till stället där vi skulle vara säger de andra att de hade fått gratismat när de köpte ngt å dricka. Det var ju en stor liten miss. Var en liten miss kanske. Vandrade omkring mest för mig själv och tittade in på lite nya ställen som jag inte varit till. Träffade en kompis som jag inte sett på urlänge också. Det var trevligt.

Idag är det örebrodagen, och pga en opasslig tandläkartid har jag redan missat paraden från slottsparken in till stan, och de första stationsaktiviteterna. Dumma dom. Dom sa att dom skulle skicka ut en kallelse på posten, men jag har inte fått någon, och igår fick jag då istället ett påminnelsesms där det stod att jag tydligen har tandläkartid idag. Dom kunde ju ha satt den tidigt på morgonen iaf, men näej. Den ska vara mitt i dagen.

Igår var jag på märkesshopping. Tog ut fyrahundra kronor före och när jag kom hem sen hade jag ca sjuttiofem kvar. Så för mina pengar fick jag tjugo märken, men däribland var det även en sittning på hundratrettio kronor. Rätt kul med nya märken. Problemet är nu bara var man ska placera märkena. Har svår placeringsångest har jag märkt. Kanske borde man bara sy fast dom på första bästa plats, det är bara det att jag har så mkt plats på min overall.

Men men. Nu ska jag börja göra mig i ordning för dagens stundande tandläkarbesök.
Hejsansvejsan tjolahoppsan dejsan.

back to business

tillbaka här i örebro sen några veckor tillbaka nu. nollningen är i fullgång så tiden går undan av bara den. ätandet blir på hälft när det inte finns så mkt mat hemma och ingen som orkar eller har tid att gå och handla, eller ens har pengar. nåväl, den viktiga räkningen är betald nu iaf. får se senare hur det blir med handlandet. idag är det fullt upp lektion till fem och därefter tar nollningen vid.

igår började jag lite smått fylla i min kalender. det var faktiskt rätt kul att falla tillbaka till kalenderåldern igen. var urlängesen man använde en vanlig kalender. okey, att alla kanske har likadana, men när det kostar gratis så är det inte så konstigt, gratis är alltid gott, speciellt om man är studenter. borde kanske ha köpt den där fina som fanns på mariehamns bokhandel. blev faktiskt lite kär i den joo. hursomdetnuvar. så ska jag börja förbereda mig för att gå till lektionen nu snart. kanske äta upp den där halvkalla maten också, så att man orkar hela dagen ut. gårdagens matsituation var inte alltför god.

planen var ju nu att lägga upp den där dåliga länken som sprider sig på facebook. alltså inte dålig som skadlig, utan mer dålig som kass för det var en parodi på en nyhet. handlar om en liten tant som blev helt skärrad av att det kom in två rånare på caféet hon satt på. här följer ett direkt citat ifrån parodin, den är kanske lite kul, så ni kan ju se om ni hittar den för å kika. nog börjar man skratta efter ett tag. men jag gillar narwhales bättre för de är mkt sötare.

why did i need my coffee now?
so i start backing up, backing up,
'cause my daddy taught me well.

anyhow.
bye bye now.

RSS 2.0