kvällssammanfattning

Nu har jag stalkat färdigt för idag kväll natt. Hans bilder och blogg fyllde min kväll med måttligt nöje. Han är välskriven i sina texter. Bra att han har valt utbildning efter något han kan och är bra på. Hade kanske varit kul att lämna en liten kommentar vid någon av inläggen, men det funkade inte sålänge man inte var inloggad och det orkade jag inte ordna med. Troligtvis lär han väl heller aldrig se det här inlägget, men om han råkar förbi så har jag åtminstone skrivit ner lite av mina tyckanden.

Frågan är bara vad jag ska hitta på med min utbildning och allt. Har en tenta på gamla kurserna som jag egentligen skulle kunna skriva innan sommaren om jag vill. Och egentligen borde jag försöka med det, även om den delkursen är svintråkig, men blir den godkänd får jag trots det ihop trettio högskolepoäng, och dom skulle verkligen inte sitta helt fel. Men hur blir det med nya utbildningen, vill jag med den alls längre?

Har lyssnat på musik hela kvällen. Samma lista blev efter gallrandet väldigt tjatig, eftersom efter varje borttagen låt blev det en ny shuffling, vilket i sin tur ledde till att man fick höra samma låtar ett tjogtal gånger till. Och resterande listor hade inte mycket bra musik att erbjuda. Hade tydligen en svårmatchad sinnesstämning ikväll.

Men men, nu får det vara färdig svamlat för idag kväll natt.
Får se hur och var och när det blir av morgondagen, borde kanske kollas upp?

synd

att jag missade det faktum att en röd dag även inverkar på träningskalendern. Jag som så ville träna ikväll, kände att jag hade behövt göra det. Speciellt när jag missade de två senaste träningarna pga diverse förhindrande orsaker.

Idag har varit lite diverse. Det har diskats och tvättats, varav kanske hälften av kläderna är vikta. Fick symaskinslånande gäster och hon fixade till undertrådssömmen så nu när hon sydde såg den riktigt snygg ut. Annars har det väl inte blivit så mycket av dagen, mer än att jag har kommit på ett bekvämt datorsittarläge. Funderar på vad det ska bli av kvällen, är nämligen både pub- och nattklubbskväll på Kåren idag.

Igår blev nog helt bra till slut, även om starten var rätt sådärig. Saknaden av diverse saker var störande, samt den kvarvarande disken från fredagens nöjeskväll. Fick blanda en drink med glas och shaker igår. Det var kul. Då kände man sig riktigt bartendrig. Hoppas resterande blev rätt igår också.

maj som varit

Maj började lugnt och varmt. Kändes som vårens värme hade hunnit ikapp månaderna till slut. Där på onsdagen låg jag och en kompis ute och solade i några timmar som varvades med lite badmintonspelande. Det var så skönt att gå omkring i kjol igen. Visste inte att ett plagg kunde vara så behagligt. Jobbade igen på Kåren och på den kvällen var det pubpremiär. Jag och en kompis skulle på burleskfest in till stan så vi var klädda därefter. Tyvärr var det mycket högre inträde än vi räknat med så vi vände hemåt igen. Gick tydligen till Publicum en sväng den kvällen och sen drog jag med folk på efterfest till mig. Det var en riktigt nicelig kväll, även om man kanske var lite i blåaste laget dagen där på när man var i skick att känna och se igen. Haha.

Det var roligt att gå på "bartender-utbildningen", lära sig hur man skulle använda en shaker bland annat. Blev så ivrig att jag ville blanda drink när jag kom hem, dock hade vi varken "rätt sorts shaker" eller något att blanda med.

På torsdagen bakade vi både pizza och bröd. Mitt i allt ringer det på dörren och jag blir fundersam och tycker inte att vi väntar besök. När jag väl går till dörren och öppnar står tre ålänningar där (eller nåja en ålänning, en svensk, en finsk). Gissa om man blev förvånad eller. Haha. Surprisevisit igen, tur att inte alla resten, som också planerade komma, kunde komma för då hade det blivit överfullt och kaosigare än vad det nu blev. Jättekul att träffa mina vänner igen. De blev en rätt blandad helg med mycket kortspelande. Riktigt kul. Fredagen var det shoppingdags och vi blev i stan tre fyra timmar, och när vi stod och väntade på bussen kom vi fram till att vi hade arton kassar med oss hem, med varierande innehåll. Där på kvällen natten morgonen (hade väl egentligen hunnit bli lördag) så bastade några av oss från halv fyra till sex. Därefter följde en med oss hem och vi satt alla tre och spelade uno till nio på morgonen. Var rätt nice. Men gissa om man var trött på lördagen sen när man skulle upp. Haha. Mina kompisar var rätt lustiga då de skulle fara dagarna efter varandra. Men så kan det också vara ibland. Söndagen blev det till slut fint väder, synd att det inte kom tidigare och där på kvällen såg vi smygpremiären av vårt spexsm-bidrag Troja.

Igår var jag hundvakt hela dagen och lurade med mig en kompis på promenad (fast det nog i stort sett var hon som "lurade" iväg med mig), som resulterade i en dryga två timmars skogspromenad. Underbart mysigt att vandra i skog och mark, gott att känna skogslukt igen, även om jag nog kanske inte kände så mycket. Såg tre ekorrar på samma plats typ, de är ju för söta.

Och nu är det idag. Får se hur den här kvällen slutar. Ska jobba på Bryggan igen, men har faktiskt blivit tilldelad en mer ansvarsfull post denna kväll. Samt att vi har en person som ska provjobba idag. Det ska bli spännande att se. Det ordnar sig säkert på ett eller annat sätt. Troligtvis.


resterande aprilmånad

Blev som vanligt ett evinnerligt flängande, så som det nästan alltid brukar bli när jag är på Åland. Ett missförstånd och en storm fick mig att skjuta upp min tillbakaresa till Örebro. Detta innebar att tilbakresedagen blev väldigt stressig. Han knappt hem innan jag måste skynda vidare till nästa programpunkt. Fast det gick ju bra det med även om det blev lite försenad ankomst till dit. Trots den stressiga dagen och kvällens arbetspass så ledde den vidare till Strömpis på en nattklubbskväll inne i stan, och även vidare på en liten efterfest.

Helgen som följde var det dags för Tjällossningen igen. Träffade lite nygamla folk men även lite ålänningar som jag inte visste var inne i overallskulturen. Var roligt att vara på Bärseback "omringad" av ålänningar. Lördagen jobbades det på Bryggan igen, mitt i det fina vädret och allt som hände. Fast jag hade rätt skoj ändå med disneymusik och allt. Denna kväll blev det Frimis. Tror även det var denna kväll som jag skadade foten pga obalans.

Veckan (den sextonde) som följde blandades av lite allt möjligt. Måndag blodgivning och möte. Tisdag alkoholutbildning på Kåren. Onsdag jobbades det på Kåren varefter det blev livsmedelssäkerhetsutbildning, när den slutade gick jag även en sväng förbi och fixade deras avlopp. Torsdag jobbades det på Kåren igen. Fredag spelkväll på Enrisvägen och när vi anlände hem gick vi vidare till Publicum, och därifrån vidare till yutterligare en efterfest hos honom. Lördag var det Strandfest. Det var roligt med alla lekar och allas klädsel och allt. Riktigt mysig fest.

Veckan därpå hände inget speciellt. Jobbade på Kåren och till helgen ordnades det togafest efter provföreställningen av Troja.

I stort sett var det hela april. Märkligt vad vårmånaderna går snabbt,
synd bara att inte vädret hänger med i farten.


RSS 2.0