våren vände vidare

Vart försvann det soliga vårvädret? Gick på stan med en kompis idag och mitt var det var började det regna. Kändes lite kyligt och som att det var längesen det regnade sist. Tydligen var jag bra shoppingstöd, om man nu vill ha tre par nya skor vill säga. Den skobutiken hade väldans bra priser och utbud, jag som trodde det var en dyr butik.

Korvstroganoff i ugn med mycket lök och kryddor var väldigt gott, med ännu godare kokt potatis till. Dock blev det kanske lite krydda i överkanten. Dessvärre blev min citruskaka inge god. Lite komiskt dock att jag blandade en liter vaniljsås, alltså elva portioner enligt förpackningen. Varför undrar ni. Joo, blandade "hemmagjord mjölk" och kom på det i efterhand att jag inte riktigt tänkt hela vägen fram.

Nu ska jag gå och återlämna nycklar, samt kanske socialisera lite med våra gäster (som ännu bara är en till antalet), eftersom vi tydligen skulle ha lite gathering här. Hmm, gå i gymnastikbyxor eller byta till jeans?

senaste tiden

har mitt bloggande blivit mer och mer katalogiskt och tradigt. Vet inte varför jag vill uppdatera dag-för-dag veckor. Men har väl antagligen blivit så eftersom jag har haft så fullklottrat i min kalender att jag vill skriva ner det någonstans för världen att se, även om det inte är något så särdeles spektakulärt. Har svarat på några brev, även om det tog rätt lång tid samt att jag började med det nyaste av de gamla. Har varit en blandad vecka och helg, med lite möten här och några arbetsdagar där. Har tvättat å andras vägnar och hjälpt flyttpacka. Tagit, med hjälp från de andra pandorna, ett fattafatet märke. Tränat och varit hundvakt. Lagade till och med våfflor i stekpanna som blev riktigt ätliga. Handlat till ica och öb om vart annat. Bakat bröd och rullade köttbullar blev det också en dag, en annan blev det omelett med bacon och grönsaker.

Den här veckan har jag väl inga större planer. Jobbade på Kårhuset idag också och på lördag ska jag jobba på Bryggan igen. Funderar om man kan ha kinky-night-klädsel utanpå arbetspikén? Hmm. Ser helt enkelt ut som vilken vanlig vecka som helst. Lördag blir det bad också. Ska bli spännande att se vad det blir av det, vilka som pallar hänga med, vilka som bangar i sista minuten, och vem som har snyggast badkläder. Lär väl troligtvis vara enda tjejen med. Men vi får helt enkelt se på lördag vad det blir av allt.

februari mars skiftet

Februaris sista dagar var inte så händelserika, sålde lite biljetter i Studentcentrum och var på km-möte. Första dagarna i mars var däremot fullspäckade. Jobbade på Kårhuset en av dagarna. Föreställning i tre dagar, förberedelser inför lördagens Jubileumssittning i Globen. Långklänning och lockigt hår riktigt, med halsband, medalj och band. Stod i baren till och från hela tiden så kanske inte så konstigt att jag fortfarande sitter kvar och äter tårta när alla andra börjar duka bort stolar och bord. Kom i säng klockan nio på söndags morgonen.

Veckan därpå. Måndag blev film och seriedag. Tisdag träning. Onsdag km-möte och därefter vidare till Bryggan för att senare på kvällen inta Strömpis för första gången denna termin. Torsdag hämtade ut mitt paket och sen stressade jag vidare till föreställningsförberedelserna som jag har stor vikt i. Fredagens föreställning filmades förhoppningsvis framgångsrikt. Därefter blev det Bryggan och vidare till en kompis på efterfest, hemma och nedkrupen i sängen runt fem am. Lördag fixade vi inför kvällens stundande sluttjuts-mellanstadiediscokvällssittning och gick därefter vidare till aulan och förberedelserna för framtida föreställning, som även var den sista för nu. Tänk att tiden gått så snabbt. Busigheterna var roliga, men några var inte alltför snälla då det försämrade fortsatta handlingens utlopp. Kvällens festivitet var underbart kul och gick inte och la mig förrän åtta på söndags morgonen.

Vecka elva började jag på riktigt använda min nya mobiltelefon och sydde ett fint mobilfodral till den. Årets första grillning hos och med ett par kompisar som följde med spelkväll. Onsdagen blev det spontan Bryggan besök, vidare mot stan och hamnade på liquid, som blev pitchers som blev random efterfest. Hemma runt tre. Torsdag jobbade jag på Kårhuset hela dagen och sen vidare på träning. Riktigt roliga träningspass den här veckan, det märks att jag blivit betydligt bättre.

Och nu har jag kommit fram till nutid igen. Ikväll blir det troligtvis St. Patricks Day på Bryggan och förhoppningsvis Publicum också. Har en kompis på bobesök den här helgen, samt så håller jag på att bakar bröd, vilket jag ska gå iväg att baka ut just nu i denna stund.

RSS 2.0