rörigheter som vanligt

Och nu är det nu igen.
Feting uppdateringen blev rörig som vanligt.
Har varit på Marsö en lite längre tid nu.
Rätt skönt med all naturnärhet.
Kommit fram till att att ha bil är en känsla av enkelhet och frihet.

Efter jobbet här i måndags kom två kompisar över och vi spelade, åt och bastade.
Riktigt trevligt att ha gatherings här ute på landet för omväxlinghetens skull.

Nu hann klockan bli så där sent igen.
Ska upp tidigt imorgon för att fara iväg på jobb.
Därefter blir det ut till norra Åland på lite spontankalas.

Passligt med min enkla musiklista som är inne på nästsista låten nu.
Blir bra att gå och sova på den sista låten på huvudet sen.

God Natt Alla Kära Läsare.
Mycket Nöje Med Läsningen.

efterlängtat

Nu kommer senaste månadens händelseuppdatering som ni alla väntat på.

Var var jag senast. Jo i maj då det var soligt och fint med spontanvolleyaftonar med några kompisar, lite grillning och jobbande på Kåren. Maj kändes som det just började och då var det slutet och dags för till-Åland-resan. Planen var att åka dagen före, men blev en cykelturs påhälsning till en kompis istället. Packandet drog ut på tiden, och mitt i allt var klockan tidigt på morgonen, blev sova typ två timmar den natten. Väl på Åland blev det lite fram och tillbaka sen volleypremiär och lite Knorring. Blev långa sena (mot tidiga) gonatt-gåningar sista dagarna i maj.

Första juni sen hade vi grillpremiär hos en kompis med kvällsspelande. Gick hem den natten, var uppfriskande med en liten promenad, men dock rätt kallt och svalt. Än en gång en sen-tidig natt. Upp tidigt dagen efter för skulle på en kompis barn nummer två's dop. Fram och tillbaka till stan igen. Blev chaufför åt en kompis och vi spelade med två i stan som fick besök av fem till och sen begav vi oss alla gemensamt till Arken. Riktigt nice dansant musik.

På måndagen började sommarjobbet. Var trevligt att vara tillbaka och flera personal som hälsade en välkommen. Volleybollade på onsdagen och knorrade till långt mycket senare än vad det skulle bli. Fredagen var det sommarens första dopp, kanske inte direkt skönt men solen värmde gott. Därefter tittade vi på Knorring som serverade mat. Söndagen var det volleyboll igen. Alltid så kul att träffa alla igen och sommarkänsla med sand och musik och lite pausdrickande.

Spontanvolleybollade i det fina vädret på måndagen och då var vi bra med gäng och några av oss spela till elva. Sen for vi på bastustund som satt riktigt fint. Tisdag var det jobb, Geta och sommarfotboll. Riktigt kul, men svårt att tänka med fötterna när man blivit så van med händerna. Dagen efter följde en volleykväll med nästans för mycket folk, då ett "lag" blev sittandes och vänta på sin tur. Förstås blev det knorr även denna kväll. Torsdag grillade med några andra kompisar spelade lite och "tittade" på film (mer mot passa-så-att-barnet-inte-faller). Lördag jobbades det, handlades och lagades köttfärspaj, riktigt gott blev det också.

Följande vecka var det ganska samma. Jobbade träffade kompisar fikade åt på Hesburger fotbolls- och volleybollsspelande. Mitt som det var var det dags för midsommar. Jobbade fredagen for till Geta och sen på lördag efter-middags-tid for jag till Marsö. Lördagen till söndagen sovs det inte alls utan tittades på massor av film med syster. Riktigt soft, med kanske aningens mycket drickande och ätande?

RSS 2.0