this one

might be the one that no-one will remeber or reconsider. But I find out many things about myself on my lonesome way back home from town.

First: I can't take so much beer that I wanted to, even though that I really don't enjoy the taste of beer. I can't bear with beer.  Sad but true.

Secondly: it's the second time I ever get denied getting into any nightclub. It's your fault and I think you know who I'am talking about. Still I think it's kind of funny, I think it's kind of sad.

Thirdly; why am I so badly of getting anything done that I really need to get done? Next week I have too much that I don't even want to think about. What do I do in this university? Do I really fit in here?

Something that came clear to me is that, when I'm on my own I think, and talk, in English. Might be 'cause I wanted to practise English, or perhaps it's just because I like to talk in the English language. But it could even be something that is lot of different from what I first expected.

What am I doing here?

intressant och spännande

hur man ibland kan komma över ngnt som stämmer in så på en själv, helt häpnadsväckande och fascinerande på ngt vis. det ligger mkt sanning i den här texten. många välvalda tankevärda ord. tänk på dom ni! och ta hand om er. kom ihåg att lyssna på den personen som ni kommer leva med
"var det där en geting som sjöng?"
"nej det var bara roger. han är värdelös ... han sjunger bara falskt."

i resten av ert liv, och vårda och ta hand om denna människa för hon kommer alltid vara med dig varthän du än går. hon kommer alltid finnas där. vandra dina fotspår med dig, lyssna på dig, om du lyssnar på henne kommer en harmoniserande balans att spira. ibland är det lätthänt att man glömmer den här människan och följer med dit alla andra ska. akta er för att inte lyssna! det kan sluta väldigt illa när man inte lyssnar. bäst vore ju om man verkligen tog sig tid, varje dag, till den här människan för att lära känna henne, verkligen lära känna henne på djupet, och förstå vad hon menar när hon inte säger det rent ut. en viktig aspekt i det hela är att känna människor och verkligen kunna tolka utifrån signaler och hintar för på så vis kommer man den här människan närmare.

kom ihåg att lyssna på henne i ur och skur.
hon känner dig som ingen annan.
känner du henne, tro mig, så kommer livet vara mkt lättare att leva,
och antagligen roliagre också.
lär dig lyssna på dig själv.
ta dig tid att lära känna dig själv.
livet är för kort för att inte leva det fullt ut.
livet är för kort för att vara osams med sig själv.
kom ihåg den lilla människan som ibland lätt kan bli bortglömd.

frågan är om

vilket av de här tre senaste inläggen, hundrade hundraförsta hundraandra, som egentligen blev rörigast för er läsare.
för jag var inte riktigt så värst pigg vid tillfället när ngn av dem skrevs.

men hoppas ni får en trevlig läsning.
lämna som sagt gärna kommentarer.

nu kläpåsigdags.
hejsvejs.

bra där

Det var även en annan sak som jag hade tänkt skriva i förra inlägget. Hahah. Bra att jag inte är förvirrad. Inlägget som hette uppdateringen blev bara si så där tre sidor långt. Haha. Undrar om det verkligen är ngn som orkar läsa igenom hela det. Haha. Roligt med roliga inlägg med många haha:n. Det var alltså tre sidor långt, hade 1625 ord och 9009 tecken, om det nu var ngn som var intresserad av å veta det med. Haha, igen. Bra där.

Sen ville jag skriva två "fina" låtcitatsrader, nämligen:
"looking in your eyes tonight, I can see everything I need"

och även en textrad som är rolig och låter så nördig ifrån den där ingenting låten som jag tror jag länkade i ett tidigare inlägg:
"och i baren shottar vi jäger för att visa vem som äger"

-haha-

Som sagt roligt med roliga inlägg. De här två inläggen, de här två senaste, de här två korta, blev inte alls som jag hade tänkt mig att lägga upp dom, och innehöll inte det jag hade alls tänkt nämna. Fast egentligen lite både ock. Hmm. Kanske en anledningen är för att jag egentligen just kommit hem och känner mig lite dålig som försummar mig själv och mina känslor, vad man känner och tycker, ens åsikter, är en så stor del av ens personlighet att man inte borde låta sig försumma ngnt som har en sån stor del av vem man är. Önskar att jag inte gjorde dte så mkt som jag verkligen gör. Hmm.

En sak som jag kommit fram till, eller janå inte hundra procentigt säker på saken, så kan inte säga att jag kommit fram till det, men det verkar ju inte "bättre". Det är så här att det finns en person som är väldigt uppmärksamhetskrävande på ngt vis och vill alltid vara alla till lags, byter liksom åsikt efter varje person som vill och kanske tycker ngt annat än vad personen själv gör. Roligt med det där som var ursprung till att det blev ett väldigt noijs om vem som hadde mms:at vad till vart, och inte. Intressant tanke faktiskt. Allt detta låter som ngn rörig smörja som inte bör tolkas i vidare utsträckning då det bara är en nedskrivning av vad som for genom min skalle som hastigast.
Men tänk allvarligt om. Hmm.
Vi ser väl vad framtiden har att utvisa om det hela.

För övrigt blev mitt hundrade inlägg riktigt välskrivet iaf, så långt som bra vågar jag kanske inte sträcka mig. Det var väl lite därför också som jag inte vågade skriva ngt på så länge för jag visste att det skulle bli mitt hundrade inlägg och tyckte att jubileums inlägget skulle bli ngt vettigt och seriöst. Nu blir det här väl hundaandra eller hundratredje inlägget så då är det ju lugnt, och spelar inte längre ngn roll vad som står i det. Hmm. Bra tankesätt där, eller hur? Jag menar det!, som vanligt väldigt läsarvänligt och läsarinriktat. Kom gärna med invändningar om det om ni har synpunkter. Men ni är antagligen vana vid det vid det här laget, om jag nu har lyckats flummat och skrivit och diktat ihop så här många inlägg som jag tydligen har, började ju i oktober (tror jag det var iaf).

Nej men nu får det snart vara bra för idag, eftersom jag skulle återkomma med två korta inlägg senare, och det här börjar ju nu bli ett ganska långt ett.

Ha det så bra alla!

Och sov så gott.
Natti.

cyklar är överskattade

Det här hade jag tänkt att egentligen skriva i förra inlägget, men sen i alla hast glömdes det bort. På tisdagen efter lägret var jag även på en första hjälpen kurs och "tekniken" hade uppdaterats sen man gick i gymnasiet. Nu var det en mini anne docka per person istället för att man hade en som alla "delade på". Anledningen till att den kallades mini var för att den var från bröstet och uppåt. Betydligt mkt bättre må jag säga + att var och en fick en varsin papperstelefon.

Haha, den här russin låten på spotify är ganska rolig den iaf, haha.
"har du förstått frågan?"
"jamen, det där var ju ingen fråga"
"nej, jag är ju inte klar än"

Haha. "hålla varandra i handen, men då kan man ju inte leka"
"precis, man ska inte leka nära vägen".


Igår, alltså måndag, skulle jag cykla in till stan men den förbannade cykelkedjan hoppade ju var tionde meter så det slutade med att jag gick hem med den igen och fick skjuts av en vänlig själ in till stan. När jag till slut kom in till stan tyckte dom "dags att köpa sista drinken, vi stänger om en liten stund".

Aldrig mera cykel.

Nitton halvtimmar, haha. Bra låt det där alltså. Hahha.
"i slutet av antennen satt en jätte stor bil som kunde ha kört på mig"

uppdateringen

Jag lovade visst er en uppdatering ifrån Fadderutbildningslägret den 16 och 17 maj på Fiskeboda (kolloplatsen utanför Vingåker som vi bodde på).

Samling vid entrehuset kl 7.30 på lördagen där då, och begav oss senare iväg mot resans mål. Målet var som sagt Fiskeboda. Resan dit tog bara lite drygt femtio minuter så det var helt nice. Bussen var jätte orange, båd insida som utsida. Dock har jag inga bilder ifrån bussresan (varken dit eller tillbaka) för jag glömde bort att jag hade lagt kameran i väskan, ena vägen, och den blev ju i bagageutrymmet, och på vägen hem sen snackade jag med trevliga pojkar om overallsfester och huruvida man skulle köpa overall eller inte.

Nu blev det som vanligt rörigt, men hoppas ni tycker om och får ngn ordning i min röra :P haha, mer för eran egen skull så att ni kan förstå ngt. Var var vi ni då? Just det bussen. Vi kom fram runt kanske kvart i nio då det var uppdelning i grupper och inkvartering i stugorna. Jag bodde i stugan som hette björkängen, andra bodde i abborren, braxen och löjan (tror det var en stuga som hette så iaf). Väl i stugan visade det sig att de ändå jag kände hade bestämt sig för att kvartta ihop så då lämnade jag bara mina saker där tills vidare.

Klockan nio var det föreläsning. Det var rätt givande. Inte alls så där skoligt så det var nice, likaså vädret. Efter en timme kanske gick vi ut och lekte lite lekar i grupperna vi hade blivit indelade i. Vi körde "födelsedagskön" - leken. Ni vet där man inte får kommunicera och ska ställa sig i födelsedagsordningen. Det var riktigt kul. Vi i augusti fixade det nog bäst. Det var lite roligt för en som fyllde år typ i oktober hade ställt sig typ mitt i någonstans, liksom gått på känsla för han hade tänkt enligt sannolikheten, jag kan ju säga att han var helt fel i ordningen iaf. Andra fuskade och skrev upp datumet på handen.

Runt halv elva kanske den var sen blev det fika med tre eller fyra olika sorters kakor och frukt, samt en macka i restaurangen. När vi kom upp till föreläsningsbyggnaden sen hade vår riktiga föreläsare för helgen kommit. Hon var underbar på att prata. Ville nästan inte gå även fast hon sa att vi skulle ut och leka i det fina vädret. Lite jobbigt var det ju dock då föreläsningarna hölls i Loftet som var (som ni kanske kunde gissa) högst upp i byggnaden och solen lyste hela dagarna. Men hon lyckades vädre ur lokalerna riktigt bra ändå. Så nu har jag och resten som var där på lägret samma utbildning som Ericsson direktörerna. Ganska grymt faktiskt. Eftermiddagen fortsatte varvas med lekar föreläsningar och kakor. Halv ett var det lunch sen. Vet inte riktigt, men det var ätbart iaf. På söndagen fick vi mkt godare lunch sen.

På lördagskvällen var det grillning som skulle börjar runt 18.30, men tror inte jag kom igång med det förrän närmare sju. Vadådå!? Jag var ju mitt i en relativt spännande volleybollmatch gih mot grythyttan, alltså gymnastiknördarna mot kockarna. Gih tyckte att om de inte vann mot matsnubbarna skulle de knappast våga återvända hem till universitetet. Men det slutade med att de gjorde det ändå. (jag var med gih om ngn undrade, för har en kompis vars kille går där, men han var iofs inte med på lägret.) Som grillmat hade vi tarriyaki och lime kycklingspett och potatissallad. Hon jag delade maten med tog en klick potatissallad och sen gick jag omkring och åt direkt ur potatissalladsbyttan. När kycklingen väl var klar sen var jag egentligen mätt, men tvingade i mig kycklingspetten ändå. Det var helt okey goda, men kom ihå det är godare varma. Haha. Under helgen drack jag också cirka två liter apelsinjuice. Haha. Inte kanske så konstigt att jag mår lite små illa sen dagen efter då jag dagen före käkade nästan ett kilo potatissallad och drack åtminstone 1½ liter apelsinjuice. Men skoj hade man hela tiden. Mke lekar och bra föreläsare och trevliga wannabe fadder människor (going to be fadder låter kanske bättre.

Efter maten spelade en del kubb, andra spelade parbrännboll, högt underhållningsvärde på det må jag säga, både för publik och spelare. Resten kollade på the grande finale of melodifestivalen, medan jag och tre relativt främmande killar bastade, och simmade, och sen bastade lite till. Det var skitkul och de var skitschysta. Vi tänkte att nu kommer vi frysa ihjäl när vi kommer ut i luften, men det var riktigt behagligt faktiskt. Frågan är om det säger mest om killarna eller om värmen i luften (vid det här laget var klockan nog närmare halv tio iaf). Fast jag frös nästan i bastun efter simmningen sen. Det var nog inte så fruktansvärt kallt i vattnet som man nog först kunde tro. Vi simmade riktigt också inte bara i doppa sig upp igen. Pojkarna ville inte kasta på mer vatten efter simningen sen. Det var tydligen lagom värma i bastun enligt dom. Slutsatsen av detta: svenska killar kan inte basta. Haha. Nånu menar jag inte heller att jag är värsta superduper vana bastubadaren som kan sitta å svettas i stekhettan flera timmar, men vill iaf ha det varmt när jag bastar, inte så att man fryser. Efter det duschade man i ett olåst badbås, och före det fick vi (jag och en av killarna) ta ut vattnet ur bastun med våra fötter, för som ni kanske vet så har inte svenska bastun ngn sil så att vattnet skulle kunna rinna ut självmant. Enligt mig kan nog inte svenska bastun kallas för riktig bastu då de skanar sil och ibland även en sån därn luftventli, om ni vet hur och vad jag menar.

Gick och la mig runt tolv faktiskt. Riktigt tidigt för att vara mig. Skönt att sova lite. VIlket får mig tillbaka till vad jag pratade om tidigare. Hittade ett rum med två pers och tre bäddar som jag kunde sova i, men de begav sig till sin kompis som bodde där i närheten istället så det var inte ens med på grillningen. Men de verkade trevliga iaf, åtminstone hon. Det som var kul var att sen när jag vaknade på morgonen var det en kille som låg i en av sängarna. Gissa om man kände sig lite förvirrad då, haha. Nej men han var säkert också trevlig. Hans säng var trasig och hans sänggranne snarkade så högt så han flydde tvärsemot (då till "mitt rum" alltså).

Nu är det söndag. Stugorna ska vara städade och ur plockade senast nio, och frukosten slutar även då. Så det var bara att pallra sig upp. Inte så mkt att städa då vi under grillningen och esc-kollandet var vid abborren. Synd för dom som bodde där. Haha. Angående esc: Portugal, Bosnien-Heregovina, och Finland var bra. Det var även de låtar som jag hade hört förut, kanske lite därför också. Vet också att Norge vann, med sin kille som liknade å vara sjutton typ, men som tydligen var 23, trots att jag inte sett hela omröstningen och allt.

Blev lite potatissallad och juice kvar, och eftersom vi skulle packa ur stugorna så stod det i solen från nio till när vi skulle fara runt tre. Så som ni då förstår kom vi hem betydligt tidigare än vad det stod i det tidigare inlägget. Hade föreläsning lekar lunch lekar kakpaus. Lunchen var oerhört god. Men tog kanske lite mkt för mitt i allt skulle vi tydligen vara tillbaka i föreläsningssalen, eller jag hade en lite marginal på fem minuter. Det var riktigt potatismos med potatisklumpar, mums, och någe slags köttbiff aktikt kött till + sallad då förstås.

Lite kul. Det var ett biffigt knuttegäng som kom dit och åt och kanske hade återträff. De skrev iaf in sig i gästboken i restaurangen innan det for. Nu till det roliga. Det var folk ifrån lägret som också skrev in sig där under "knuttegängsrubriken", istället för att ta en ny sida och skriva "Fadderutbildningslägret 16-17 maj 2009". Jag vet att jag är lättroad, men ser det fortfarande som en god sak. Som en gång tidigare då jag började skratta i duschen för jag hade lite sent i efterhand gjjort en slående koppling. Haha.

Sen hände det väl inte så mkt mer på söndagen än att vi for hem, och jag som sagt kom i "fel buss" och började snacka med folket i den. Den resan var rätt givande faktiskt. Var lite kul att höra om att de snart skulle ha overallstvätt. Det är så här nämligen att man inte får tvätta den så länge man inte själv är i den, så det skulle anordna overalls- och mänskotvätt i Krakafontänen genom att hälla såpa och sånt i den. Haha. Tyckte det lät så kul.

Men nu måste jag tyvärr börja avsluta. Skulle kunna sitta här och skriva flera timmar till egentligen. Men dels har jag inte tid med det, och dels skulle inte ni läsare orka igenom det här hemskt långa inlägget då. Knappt att ni gör det nu skulle jag tro. Blir så ibland.
Återkommer senare idag med två små korta uppdateringar som inte alls har ngt som helst med det här lägret och helgen att göra. Hoppas ni funnit läsningen någorlunda intressant iaf, och att jag inte har förlorat er i total förvirring någonstans halvvägs.

För bilder från helgen kolla min bdb på lördagen 16 och söndagen 17 maj,
kanske kommer fler bilde rockså, vem vet.

Borde kanske lägga in ngn här också för att underlätta läsandet lite,
men jag är inte en sån bloggare som lägger in en massa bilder här.

Blogg = dagbok på internet = text.
Bdbn = bilder på ett ställe på internet = mest bilder.

är det mening att man ska vakna med hjärtklappning?

fy faan vilken jekla dröm alltså. var tusan kom den ifrån?
som vanligt försöker jag finna ngnt i varje dröm som kan ha plockats från dagen. men det enda jag kommer på att kanske stämmer in är att jag ska på läger.
helt jekla sjukt var det iaf. enda saken som var bra med den var att man vaknade iaf.

vi ser väl vad jag kan uttyda av den här märkliga drömmen.

lagom konstigt inlägg det här. nu måste jag kila snabbt.
hejsvejs. ha en trevlig lördag och helg!

tänkte mest bara

uppdatera för syns skull. nu sitter jag här. klockan är mkt. borde sova. måste upp imorgon bitti-tidigt. ska på fadderläger den här helgen (lördag 7.30 samling vid skolan, hemma igen söndag runt 18.30). ska bli kul. alltid skönt att komma bort en stund. så ni förstår att jag egentligen inte har tid att skriva det här.

idag, alltså fredag 15.5, har varit en bra och solig dag. har varit på matpromenad med två kompisar, varav den ena tyckte "jag har orienterat idag så jag kan inte bära ngnt" -haha- hjälpte även till med köttfärslagandet, duschat, varit på liten fest, vikt tvätt (och tidigare tvättat också förstås), och nu har jag just packat och lagat smör, men det blev nog inte allt för jekla bra den här gången nej. så har hunnit med en hel dag, haha, fast jag menade en hel del.

dagens fest var så där helt lagom. gick ut cirka halv tio och kom hem runt tolv. helt perfekt och lagom länge. var ju aldrig riktigt ut utan bara till en granne längre bort på gatan. "jag har adlrig"-leken är ganska intressant egentligen, och rätt roligt att se vad folk kommer på för tokigheter att säga. man lär sig mkt om sina medmänniskor. en del saker kommer fram som man inte hade ngn aning om, och andra saker är bara intressanta att se. klädseln var tydligen bra idag, igår dög den inte. jag måste verkligen stå på mig mer vid min sak då jag vet vad jag vill. hennes klänning och skor var riktigt snygga. gillade färgen på klänningen extremt mkt.

med denna mening får det vara nog för idag. ville väl mest bara uppdatera och säga att jag kommer inte synas till så mkt under helgen, men kommer antagligen med en lägeruppdatering senare i veckan.
sweet dreams are made of this,
how am I to disagree?

som vanligt glömmer jag alltid rubriken...

Haha, tyckte det här lät lite kul.

Scan Hot Dogs är en svensk klassiker med 44 år på nacken. Hot Dogs är en av våra mest uppskattade korvar av alla barn mellan 1-99 år. Barnkull efter barnkull tilltalas av den milda smaken, en behaglig konsistens och storlek. Att korven dessutom är skinnfri och fri från många allergena ämnen såsom gluten och laktos uppskattar många.

Inte var dag man hör om barn som är 99 år. Haha. Hittade den via hennes blogg där hon tyckte att här är en länk till dit där jag jobbar så kan ni se lite hur det går till där jag jobbar och vad jag har för utsikt varje dag på jobbet.

Annars händer det inte så mycket. Tror det börjar bli någon ordning med allt här, men vet ännu inte. Det beror på vad idag handlar om. Måste se till att jag passar tiden för mötet som börjar kl fem. Det är viktigt för idag ska vi prova ut tröjor. Skulle nog egentligen behöva duscha innan tröj provningen, men det får väl gå ändå. Har iaf rent hår. Verkligen fuktansvärt skönt att ha rent hår igen. Det känns så lätt och ljust och friskt. Topparna är väl dock lite i slitnaste laget kanske, borde försöka göra något åt det men får se hur det blir med det.

De här två låtarna känns väldigt mycket valborgshelg och väldigt mycket volleybollspel. Det har egentligen ingenting med saken att göra, men kanske det är så för att första gången jag hörde dom var under dessa tidpunkter.

Den ena är en singel och sökande låt, och den andra handlar om absolut ingenting. Haha, men den är partyglad hoppig.

Nej, men nu ska man väl börja fara då
så att man hinner tillbaks till sen.


we'll just wait and see about that
Your cruel device
Your blood like ice
One look could kill
My pain your thrill


I wanna love you, but I better not touch (don't touch)
I wanna hold you, but my senses tell me to stop
I wanna kiss you, but I want it too much (too much)
I wanna taste you but your lips are venomous poison
Your poison running through my veins
You're poison, and I don't wanna break these chains


Your mouth so hot
Your web I'm caught
Your skin so wet
Black lace on sweat


I hear you calling and it's needles and pins (and pins)
I wanna hurt you just to hear you screaming my name
Don't wanna touch you, but you're under my skin (deep in)
I wanna kiss you but your lips are venomous poison
Your poison running through my veins
You're poison, I don't wanna break these chains
Poison


:Guitar solo:


One look could kill
My pain, your thrill


I wanna love you, but I better not touch (don't touch)
Just wanna hold you, but my senses tell me to stop
I wanna kiss you, but I want it too much (too much)
I wanna taste you but your lips are venomous poison
Your poison running through my veins
You're poison, I don't wanna break these chains


Poison (Yeah)


I wanna love you, I better not touch (don't touch)
I wanna hold you, my senses tell me to stop
I wanna kiss you, but I want it too much (too much)
I wanna taste you but your lips are venomous poison


I don't wanna break these chains, poison (poison)
Burning deep inside my veins
Burning deep (poison) inside my veins
Poison, poison
I don't wanna break these chains
Yeah, poison

Some part of this text just fit somehow. Besides this is one of the most gratest songs ever made. The feelings is so strong and make you just wanna scream, dance and sing at the same time.
Now we're here again. Kinda like it here. We're looking at the incredibly thrilling jääkiekko game between Tjeckien and Sweden. What sucks is that Tjeckien just made a goal.

When I came home today I was so tired that I froze a lot.
I started wondering if one can go bathtub swimming when one are tired,
if one than fall asleep because of the tiredness, would one still float, or would one drown?


Help me figure out the different between
right or wrong weak or strong

nuså ska jag

börja gå från skolan. har hunnit kolla ganska mkt, och kommit fram till en hel del. alltid trevligt att isolera sig ibland så man får vara i fred. ska bli skönt med ett varmt bad och en riktigt god middag även fast det kanske bara blir makaroner och ketchup. höll på å skriva makaroner och spghetti, haha. det är säkert också en variant att äta. haha.

det blev bara så där en tretton sidor. rätt kul ändå det att man har så lätt att prata med en del om allt och inget, medan andra kan man knappt hälsa på. en riktigt filosofisk fråga om ni frågar mig. sen igen har jag ju mina egna tankar om vad som är filosofiskt och vad som inte är det. hmm.

nu får det vara bra. nu ska jag cykla hem i det magnifika vädret som är både mörkt och ljust, och regnigt och soligt på samma gång.

tänka sig att man kan fascineras så av väder. väder är faktiskt lite som humörsvängningar på ett vis.
ibland är det glatt - soligt varmt.
ibland är det ledset - blåsigt och kallt.

och andra ibland gångar är vädret bara helt makalöst magnifikt som tex när det spöregnar och åskar och så mitt i allt kommer det en kraftig blixt som slår ner och lyser upp den mörka vackert låtande regniga kvällen. det är så att man bara stannar och häpnar.
man känner hur själen får ro av det rytmiska regnandet mot plåttaket.

valborgshelgen

har inte varit så särskilt nykter nej. Roligast var väl att det kom överraskningsbesök på torsdagen som blev här hela helgen till lördag då ena for och söndagen for den andra. Det var riktigt kul att träffa Er igen. Synd bara att vi inte hann med så mkt annat än att dricka äta pizza och spela volleyboll. Kändes lite som vi inte hann prata så mkt som jag egt skulle ha velat. Volleybollspelandet var riktigt kul, men man kände sig bra ringrostig då det var ett år sen man sits spelade.

Som ni hör har jag haft fullt upp under helgen och idag sitter jag i skolan igen och ska kolla igenom en massa sidor och försöka uppdatera lite bättre här med på samma gång. Anledningen till att jag skriver det här nu är för att veta när jag började sitta vid datorn och sidorna. Iofs kommer inte det här inläggets tidstämpel stämma så bra eftersom jag nu har suttit här ett tag redan innan jag började skriva. Glad 13:37 på er för nu står skolans dator klocka på det.

Har skrivit en tenta som var på tok för lång till den tiden vi hade på oss. Eller så var det så att jag kanske borde ha prioriterat delarna på tentan på ett bättre sätt, för att inte tala om hur jag egt hade kunnat prioritera pluggtid framför annan tid. Men bortsett från att jag inte hann göra alla tusentals uppgifter så gick det nog rätt bra med det jag hann göra.

Lite jobbigt att det verkar som min mobil har börjat krångla efter att jag bara har haft den i nästan tre år. Hörde att hon hade skickat ett sms till mig som jag inte fått =/ Dumma telefon. Tacka vet jag min gamla hederliga Nokia 3330 som jag köpte 2001 och som fortfarande fungerar.

Nej nu ska jag gå och börja kolla alla mina sidor.
Återkommer senare när jag är klar eller mitt i, beroende på hur det passar med allting.

Hoppas inte alla söp bort sina skallar lika mkt som jag och gänget gjorde.
Fast vi spelade mycket volleyboll också. Faktiskt.

RSS 2.0