planen

var ju att försöka på riktigt nu igen (bra att man inte är dålig på att försöka, haha) svara på de där breven som har blivit efter, men så råkade jag ändra status och nu är jag fast. sitter och pratar med sötaste. hon är i samma sinnestillstånd som hon brukar vara när vi snackar, roligt att jag har ett sånt inflytande på henne ;) hehe.

senaste inlägget skrevs när jag satt där hemma hos random dudesen, vilket nog inte riktigt helt klart framkom i dens text. alla som var kvar (två killar, en tjej) tyckte att jag satt och skrev i en kortare oändlighet. haha. det var väldigt underhållande att skriva på ngt vis. gav en viss uppmärksamhet på ett synnerligen annorlunda sätt.

nu sitter jag och käkar päronhalvor i sockerlag,
väldigt nyttigt har jag hört. haha.

frågan är om jag någonsin kommer komma från datorn nu när han också loggade in.
vilken bild sendå ;) *stirrande* som han dock har haft sen två veckor tillbaks då tydligen.
stackars breven som nu blir så lidande igen och igen och igen.

det märkliga med det senaste inlägget är nu också upprätt. skönt är väl det.
tänk att det kan ta så lång tid innan man inser att man har ngt så bra,
så bra att det är värt att dö för. verkligen underbart är det.

intressant

må jag säga, verkligen intressant. Började med en pubrunda. Hittade in på fem olika pubar varav tre var nya. I ordning så blev det virus björnstugan lounge rockbar pitchers och ended up på ritz till slut, iofs är inte alla pubar kom jag på. Björnstugan var betydligt mkt större än vad jag hade väntat mig, men var var toan liksom första reaktion och andra var vad spelar de för musik här egentligen. Haha. Många pubar resulterar i mycket dricka. Ville först ha en lime breezer, men inte för 66 kr, så jag köpte öl istället. Hittade en ny favorit på lounge, vilket resulterade i att jag drack tre sådana under kvällen. Sen när jag väl köpte lime breezern så varen inge god, kanske mest för att jag hade käkat godis före. Lagom tills jag var på väg att möta flickan så dog telefon. Perfekt liksom mest, men som tur var mötte jag henne på järntorget. Väl på pitchers drack vi min andra nya favorit, tequilla flavoured beer, och min bartender tycker klart du ska till strömpis. En annan kompis ringer och tycker vi är ett litet gäng som ska dra till ritz, ska du med eller, och då svarar jag att det skulle vara nice har aldrig varit dit. Övervägandet tog en liten stund, men sen visade det sig att inträdet dit bara var på 60 kr så det blev det vinnande stället. Där var också riktigt stort, men det kändes som de spelade samma fem låtar i repeat. Min nya favorit kostade endast 35 kr där så det var very nice.
Trots det blev det nog en rätt dyr kväll.

På ritz hittade vi gänget och två random snygga dudes som började dansa intensivt med oss. Det var också nice, för han ena bjöd på drinks, iofs lät jag honom bara betala en åt mig, den andra köpte jag själv för det känns fel att snylta på alla andra. Dansandet resuslterade i en efterfest i hovsta som höll på till sex sju på morgonen. Under kvällen/natten spelade vi klädpoker och det i sin tur resulterade i tre nakna pojkar och en naken tjej. Hahah. Nästan jackpott, jag behöll dock kläderna på längst (inte för att jag ngng klädde av mig helt men ändå). Därefter blev det sova med alla kläder på och de andra tre i underkläder. Och nu har vi fått reda på att den tredje killen lever, dock gick han hem utan jacka och strumpor, men nu var han hemma hos sig och sov. Bra.

Som vanligt så dog min telefon, men lika skönt var det, för hade den varit på så hade kvällen failat totalt, iaf av dagens sms och döma. Hopplöst. Jag som till och med skrev till honom och sa att min telefon dog, att vi var ett gäng som var på väg till ritz, och att vi nu var på väg till hovsta på efterfest.

Nu börjar det kanske börja bli dags å dra hem,
men känner inte riktigt för det.
Nu går tydligen bussen och folket vill ha med mig nu kom.

tydligen är det så här att

ett: om han eller hon säger snälla saker till dig, och
två: när du umgås med honom eller henne så skrattar du och har kul, och
tre: när du tänker på den här speciella personen så ler du,
vilket innebär att du gillar personen i fråga.
according to scrubs it is so anyway.

bra att man inte tidigare idag (vilket egentligen var igår) gjorde en mr bean. haha. det var så här, att jag som sagt var och tvättade. när jag kom därifrån skulle jag kolla posten, eftersom jag som sagt just hade varit i tvättstugan så hade jag tvättmedlet (pulverform) under ena armen, sköljmedlet i handen och nyckeln i andra. så jag låser upp och böjer mig lite ner för att lyfta postfacksluckan, och faller det förstås ut en massa tvättmedel på golvet och över den där stora tunnliknande grejen i entréhallen. haha. kändes mest fail iaf. haha. bra att man kan glädjas åt små tövlerier här i vardagen.

annars gick väl den dagen, gårdagen alltså, helt bra. faddermötet höll på i två extremt korta timmar (anledning, det varade bara i ca en halvtimme drygt). efter det gick jag till sektionsrummet och fick tillbaks lite pengar som jag hade lagt ut till "mina" nollningsaktiviteter, som jag sen igen la ut tillbaks igen på en bunt med overallsmärken. så nu sitter vi väl egentligen och pysslar med dom, men jag vet inte riktigt vad jag mer ska sätta dit då jag bara har några andra programsmärken. har dock sytt på dubbletter för de första två syntes inte när det ska vara nercabbat. funderar lite på att sy dit det där åland tanken, men får se lite hur det blir med den tanken.

nu kanske det är dags att sova?

på tiden

att uppdatera igen nudå. Många motiverande inspirations perioder har kommit och gått. Har ett flertal ggr känt för att skriva, och sen när jag väl kommit så långt så har tankarna om det försvunnit och känslan passerat. Det är ofta det händer att det dyker upp en "bra början" i huvudet som inte hinner bli nerskriven förrän den är försvunnen igen. Just nu är jag mitt i en tvätttid, så tänkte att jag kunde lika gärna passa på att försöka få ngnt nerskrivet här när jag ändå inte gör ngt vettigare. Finns väl en hel del som borde göras, men när ro till det inte infinner sig så blir det inget. Allt är som vanligt alltså. Svarade på ett av tre brev härom dagen, bättre senare än aldrig liksom, och nu i efterhand när jag läste hennes blogg insåg jag att det blev ett väldigt negativt brev. Sen igen kanske det inte är så lätt att skriva ngt positivt och glatt när det är så långt ifrån det man känner sig, inte det att jag känner mig nedstämd och negativistisk, utan mer omotiverad till att göra ngnt.

Vad ska man göra åt det då? Hmm. Det finns antagligen massor man kan göra, om man bara börjar med ngnt så kommer kanske motivationen och den sprudlande inspirationen sen. Alltid kan man ju hoppas på det iaf. Och det där hjälpte inte märkte vi, nu känner man sig nästan nedstämd på riktigt. "I'm falling forever".

Det var en till fråga som jag tänkte på. Vad tusan var det nu igen då? Stabilt det kommer bli med det här minnet i framtiden då. Brb 14:26. Back 14:42. Något annat som är back är frågan som jag kom på att jag tänkte skriva. Rörelsemotivation ftw.

Varför sover man så mkt för då? Vilket det kanske inte finns ngt vettigt svar på. Antagligen är även det beroende av bristen på motivation. Helt hopplöst det är att "behöva" sova så mkt som man gör. Usch, blir trött bara av att tänka på det. Vad skulle annars kunna vara orsak till det? Kanske att det känns som att man inte har tid, fast man har hur mkt tid som helst, vilket leder till att man hellre sover bort tiden som man inte har som man faktiskt egentligen har. En annan orsak kan också vara att ens tidigare livsstil har gått förlorad. Saknar mkt med den, lite träning på nytt skulle antagligen inte sitta fel. Det är bara det att man måste ta tag i det och försöka kontakta ngn som vet ngt om det hela, men till det behöver man själv veta vad man vill, vilket kan ibland kännas som ett problem.

Nu noijsas det för mkt därifrån andra rummet så ska väl försöka avsluta det här nu.
Blev ett inte fullt så glatt och lyckligt inlägg som många kanske brukar bli.
Men hursomhelst, så är det så att det faktiskt snart är februari,
vilket fhv innebär arton års kalas på åland och senare
rammstein konsert in the ericson globe
:D

fortfarande

tycker ändå det är rätt intressant hur han alltid lyckas dyka upp här och var utan planering eller ngnt, som om han hade ngt slags sjätte sinne som säger honom att han ska ta sig till just den platsen, vid just den tidpunkten. hmm. sånt kan man också roa sig med att fundera på.

annars händer det väl inte så mkt. snön är kvar. klockan är sent. jag sitter här, oförmögen att orka gå i säng, som iofs är precis bakom mig så det är egentligen bara att skutta upp ett litet steg och så är man där. kanske en aning dumdristigt egentligen med tanke på morgondagens schemaplanering. overålen (uttalas ju typ så) har blivit lite tillfixad igen. nu börjar den nästan se ut som om den har lite personlighet. that's good i guess.

nu över till det läskiga ögat.


... vilket egentligen är ett ganska intressant ord i sig. jag menar det måste väl egentligen betyda, om man tar ordstam för ordstam, att man är snabbt (fort...) åkande (...farande).

enough with that already

so far, so good

det nya året har nog börjat bra, dock blev tolvslaget försenat för vår del då vi missade nedräkningen. betyder det att det kommer bli ett lugnt år, eller kanske ett försenat ett?
"du har int en aning" (logiskt)

nyårsfesten blev betydligt mkt lugnare än sist, och därefter bar det av till vad som visade sig bli en slumrande efterfest. alltid träffar man någon ny någonstans, och i år var de ifrån helsingfors. riktigt kiva gäng de var.

i lördags natt (vilket var söndag morgon runt sju am) kom man hit efter en grym festkväll med dansant förfest och efterfest. när man kom innanför dörren möttes man av en inte allt för trevlig syn och doft, för att inte tala om "värmen". hursomhelst, gick väl det bra det med, men det kändes otroligt dumt och kanske en aning skämmigt trots det inte var mitt fel.

söndagen sen sov man alldeles för länge. blev hämtade till stan, för att spela lite. kom fram till att vi var hungriga, så det köptes hamburgare. första och sista hamburgaren för det här året hoppas jag. det är absolut inte gott. usch.

väl hemma efter spelandet var det dags att ta itu med det förskräckligt äckliga. efter cirka två timmar var det rent och snyggt på över våningen med en betydligt behagligare doft i luften. rent och snyggt, men väldigt tomt. lagade en andra middag efter städandet, vilket resulterade i att det blev middagsdags klockan tolv på natten sen. det satt gott med lite riktig mat.

"lyssna det är snack om ett verb: kärlek
det är inte någonting man känner, det är någonting man gör.
första gången det slog mig kärlek är smärta.
det här är bara en sång om insikt att allt man tror sig se där borta i horisonten
är inte alltid det samma när du väl kommer fram"
(rostig kärlek)

RSS 2.0