rättat och klart

det var rätt mkt stavfel i det där inlägget insåg jag, därför ser det så rörigt ut nu. borde väl kanske börja typ avsluta här och bege mig bort till den byggnaden där jag sen ska vara. har nämligen en lektion till idag, och denna nästa ska handla om omvårdnadsvetenskap vid örebro universitet. väldigt intressant ämne må jag säga.

ser framemot dodgeballturneringen imorgon. må bäste man vinna eller kanske lag dårå. sen på lördag blir det "die grande finale" med mellanstadiedisco. nostalgimsuik och nostalgikläder. men vad tusan hade man för kläder på sig när man gick på disco? hade man inte vanliga kläder bara? kommer inte ihåg att man hade nå speciella kläder på sig alls. musiken kommer man ju ihåg. det var ju alla dom här backstreet boys, nsync, britney, aqua, offspring med flera. men kläder, hajaj. vad jag minns hade jag bara vanliga tråkiga enkla vardagliga kläder, fast lite snyggare dådå. måste kanske gå till myrorna imorgon å se om man hittar ngnt som känns "mellanstadiedisco". undrar om det var då det var popp med magtröja och paljetter å glitter å sånt? hmm. jag kan gå i min parfym för den har ju fått omdömet "ska du gå på disco?", haha. jag menar "sometimes that's all you need to wear" som dom säger. hmm, undrar vad folket skulle säga då. det skulle ju vara ganska kul egentligen. passligt, jag tänkte just "om det skulle vara sommar så skulle det ju vara lugnt" och som nästa låt spelar dom sommartider på "dia psalma radion". inte skulle det ju sitta fel med lite sommar så att man skulle få springa runt i mindre mängd kläder utan att folk skulle titta snett på en.

det här var en annorlunda låt, som också den spelades på dia psalma radion. 
"han söker gärna tröst vid hennes runda bröst".
haha, och så sa de sen "glöm inte att gå hem innan ni går å lägger er flicker" 
haha (igen), fast den första texten inte egentligen hade någonting med den andra texten att göra.
cornelis har bra och annorlunda texter.

så där varsågoda till ytterligare ett rätt intetsägande inlägg,
som är så typiska och kännetecknande för mig.

en vecka och sex dagar sedan

står det. Det betyder att det var alltför längesen som jag senast uppdaterade här.
Börjar bli slarvig med det här igen.

Det har väl egentligen hänt en hel del sen sist. Något som jag alltid brukar säga. Börjar det kännas tjatigt kanske? Igår kände jag jätte mke för att skriva, men hade ingen riktig tillgång till dator så det blev ju inte.

Vet som vanligt inte vad jag ska skriva. Igår var jag å simma. Det var kul + att jag fick ett nytt fint blåmärke på knät. Började nästan sakna mina blåmärken som nästan alltid finns på mig. På sommaren brukar mina ben vara mest blåa. Men så ska det vara. Det visar att man inte bara har suttit still iaf. Har faktiskt inte fått några blåmärken på väldigt länge faktiskt (dubbel faktiskt är faktiskt bättre än bara en faktiskt). Har hela ena armen uppskrapad med små rivsår också då en av rutschitunnlarna var "vassa" typ. Den där forsen grejen var megaskoj. Fast det belv lite fail med bussarna (som inte hade något som helst med bussarna att göra egentligen). Vi skulle åka med en buss men den var försenad eller uteblev eller hur det nu var så vi stod å väntade tjugo minuter istället för tio och sen åkte vi med en annan buss istället. Med den hade vi lite mer lotto eftersom när vi klev av vid konserthuset kom bytesbussen precis, ungefär så iaf. Den som egentligen skulle ta åtta minuter ner till badet tog närmare tjugo trettio minuter. På vägen hem sen tog det faktiskt bara cirka åtta minuter samma sträcka. Detta kan ju iofs  bero på att på vägen dit så var klockan runt fem halv sex och på vägen hem var den närmare halv tio.

Härom veckan, alltså på lördagen (nu senaste lördag [24.01] alltså), var det vinbrännboll som nolleaktivitet. Känns lite kul å bli kallad nolla då man är ny på ett program. Massa roliga aktiviteter å sånt. Hade skitkul på brännbollen, jag menar jag träffade ju till och med bollen. Kom också fram till att det är mkt lättare att träffa bollen om man själv kastar upp den än om man har en "klockare" som gör det. Det fanns till och med en tunna vin som var gott vid en station. Jag förstår inte hur det kan vara så svårt att förstå vad vinbrännboll är. Om man delar upp det så här; vin vet alla vad är och brännboll borde nog de flesta också veta vad är. Svårare än så är det faktiskt inte. Kruxet med vinet är ju då att man har fyra stora tunnor som står vid varje "bo", och om man vill får man dricka av det. Det roligaste med hela vinbrännbollen var att man fick tacklas. Testa inte detta hemma små barn för det kan vara farligt att göra hemma om man gör på fel sätt eller om man gör som jag. Om man gör på mitt sätt lossar det tänder. Haha. Stackars alla faddrar vad dom var oroliga. Jag skrattade mest hela tiden. Fast nog kan jag ju medge att det tog bra ont dagen efter då bedövningen släppte efter tandläkarbesöket tidigare. Vi får se vad det blir av det hela till slut.

Nu börjar det här inlägget bli långt ju, som vanligt när jag får fria ord. Om det är någon som är intresserad av vad jag har för musiksmak mer än de smakproven ni har fått här så ska jag, när jag har skrivit klart det här inlägget, lägga till en länk här till höger (fast jag menar ju vänster) om min blogg. Kolla gärna mina länkar där för det finns många länkar där som är väldigt sevärda.

Sitter lite på msn, och kommer fram till att jag kan formulera mig rätt vackert emmellanvarven. Antar att ingen kan tro på det jag säger nu då de har läst hur mina inlägg här ser ut, men det är nog faktiskt sant det jag säger. Oftast. Ärliga är texterna iaf. Brukar inte syssla med att ljuga. Slutar ju oftast med att man trasslar in sig själv sist och slutligen. Att förtiga någonting är en helt annan sak som ej kan jämföras med att ljuga. Jag menar "det man inte vet mår man inte dåligt av". Det måste nog vara mitt favorit motto, tätt följt av "ärlighet varar längst" och "skynda långsamt".

en annan fyndig text är:
"gör som Gud och ärligt vandra,
sköt dig själv och skit i andra"

med detta får mitt inlägg vara klart för idag.
hope to enjoy! =)

nu sitter jag

här igen. har hemskt tråkigt. är hungrig. vill hem, och ändå inte. vad ska man göra mer idag? sova?

tentan gick nä, men det visste jag redan att den skulle. hade också velat vara på teneriffa.

när man väl gick upp imorse insåg man att man hade varit slarvig. höll på å mista min plats till sjuksköterskeprogrammet. trodde drop-in registreringen skulle hålla på hela dagen, men tydligen enligt mina papper som jag verkar ha läst väldigt slarvigt slutade den kl 1230. när jag insåg det var klockan redan 1245. skyndade iväg. väl framme kom jag lagom till lunchen. akademicentrum p hade nämligen lunchstängt till 1315. suck var det med det alltså. så jg gick å köpte mig en sallad för jag tänkte att ngt måste man väl äta ändå. borde nog äta vidare på den nu då min mage är hungrig. där runt sen när dom var tillbaks från lunchen gick jag dit för att prata med dom å höra om det fanns en möjlighet att bli efterhands registrerad, och det gick som tur var jättebra. gick på informationsmötet som skulle hållas 1330 till när det nu slutade. det var rätt kul att lyssna på när sektionsmedlemmarna på serum pratade. alla lät så glada att jag nästan ville gråta.

sen var det dags för tenta. som sagt redan då. på väg dit hittade jag en kurskamrat som verkade lite förvirrad, men inte så konstigt då han hade varit till teneriffa.

ska bli kul med nollningen nästa vecka då jag äntligen får fara till gustavsviksbadet. har velat fara dit jättelänge. är mkt för att simma. skulle egentligen vilja börja simma som motionsform för det är bra för hela kroppen då med vattenmotståndet å allt + att det är väldans kul. sen igen är jag ju också ett rätt stort fän av sommaraktiviteter, som tex volleyboll. volleyboll är sommar för mig.

tidigare just funderade jag på om jag bara på random skulle fara till waterproof tattoos å tatuera mig. har velat tauera mig så länge nu. antagligen kommer det nog inte bli av, för jag är nog egentligen rätt feg av mig när det gäller "kroppsutsmyckning" och sånt. men vi får väl se.

nu ska jag väl hitta på å göra ngt annat. som till exempel gå till bokhandeln innan dom stänger å köpa den där boken som jag så behöver till tentan på lördag. vad då sita minuten köpning av bok. haha. sån är jag. en riktig sista minuten människa.

igår var en mörk kall och frusen natt.
och en kall mörk och frusen promenad.
middagen på max sen var ju ingen höjdare. men sen igen är jag inget stort fän av hamburagre över huvudtaget. ska det vara hamburgare för mig ska det vara hesburger. därmed basta pasta.

men nu gå

Nyårsfesten

var en fest som hette duga. Rätt mkt folk, men ändå inte för mkt, inga bråk, bra musik, och framförallt trevliga människor.
På festen spelades en låt med ett för mig okänt band som jag aldrig hade hört talas om tidigare. Haha, det ligger iofs lite i ordet "okänt". Tydligen är det ett band från Danmark. Ni tänker säkert nu att hur kan hon tycka att danska band är bra. Men kom ihåg det är bara ett band, och jag lyssnar inte annars på så mke dansk musik.

Hör själva och säg vad ni tycker.Maybellene I Hofteholder och Sad Mans Tongue är också riktigt bra.
Hope you enjoy!Det var en sak som var lite kul. Vi var två som dansade till en av det här bandets låtar. Senare på kvällen är det en som frågar om vi kunde spela den där låten. Jag bara öhh, vilken låt? Han tyckte den var lite Takida-aktig, glad och annorlunda. Han sa även att det bara typ hade varit vi två som dansat till den. Kopplade inte alls. Frågade en annan killkompis och han trodde att den första killen kanske hade syftat på Volbeat. Nu över till det "roliga" med det här. Det tog bra tid innan vi lyckades komma på hur deras namn stavades. Haha.

Jättekul tycker ni säkert nu, men det är lugnt. Jag vet med mig att ja är lättroad.
Sen hade det mkt med stämning å sånt att göra också.

egentligen

borde jag väl inte sitta här å roa mig så länge till.
har skrivit ut papprena som jag skulle, och börjar bli dags för matlagning.

igår gjorde man inte så mke. blev lite tvistelaktigheter, men de verkar nog som att det har ordnat upp sig. ngn person blir sur på en annan person för att den inte läst så noga på förpackningen. men sånthänder.

till slut blev det iaf pizza av det hela. vilket också var avsikten.

nu ska jag gå.
får bli ett kort inlägg idag.
återkommer kanske senare.kvällen fick ett märkligt utfall.

maten blev riktigt god, och den här gången blev bägge mätta och belåtna, dessutom åt vi färska grönsaker till vilket är ovanligt i vår lilla familj. italiensk salladskrydda är så god. blev spaghetti och köttfärssås med en touch av makrill. blev lite mindre än en halv burk kvar då vi lagade pizza härom dagen. blev helt gott, lagom kryddig köttsås och lagom kokt pasta.


egentligen kanske det inte blev en så märklig kväll, men kul var det ändå. fast lite udda är det nog att två sitter ifrån en msn å pratar med två personer. haha. den ena konversationen var mer flummig än den andra. vi kom fram till ngnt och det är ju bra. efter ett tag får han för sig att han vill se på veronica mars avsnitten som han missat från tvn. det som var häftigt med det var ju då att jag fortfarande kunde sitta vid msn samtidigt som han tittade på avsnitten.

gissade väl att det skulle bli så här nu.

det är bra

att det börjar kännas som man vill skriva här oftare. Nu senaste dagarna har jag verkligen känt att jag vill skriva på min stackars ensamma bortglömda blogg. Inte för att den då är helt bortglömd, men det händer att jag stundtals inte tänker på att jag har en blogg som jag borde skriva på.

Nu just kände jag för att skriva här, men som vanlig vet jag inte vad jag ska skriva. -haha-

Fick plötsligt ett sånt därnt infallsliknande begär att jag jätte mke ville ha taffels hot rods eller snack fries. Hmm, tror jag är hungrig fortfarande faktiskt. Idag åt vi ngnt så spännande som wokade grönsaker med nudlar. För den som är intresserad så wokade jag först grönsakerna, samtidigt och därefter kokade jag nudlarna. När de var klara hällde jag över dom i min fina wokpanna. Det blev riktigt gott, men nog för lite mat för att mätta en hungrig mig.

Idag har det väl inte hänt så mkt som vanligt. Segade lika mkt som vanligt med att komma upp. Rensade till och med bort en massa sms från telefonen innan jag orkade upp. Vid den tiden som jag orkade upp skrek min mage av hunger. Hur det nu var. Runt tre tiden så satt vi på bussen på väg in till stan. Han skulle köpa byxor för sitt presentkort, och han behöver verkligen ett par byxor. Han äger och använder nästan bara två eller tre par. Hursomhelst. När vi väl kom till hans butik, så slutade det med att det var jag som köpte kläder. En varmt grön huvtröja med dragkedja + en svart storkragad tshirtliknande tröja. Han tyckte att den framhävde mina kvinnliga former. Vi gick alltså vidare till nästa butik för han var ju fortfarande i behov av att köpa nya byxor. Även där slutade det med att vi kom därifrån med ett par byxor åt mig. Riktigt snygga mysiga beigha byxor för endast hundrafemtio kronor. Inte för att de var direkt mysbyxor, men de var hur sköna å snygga som helst att ha på sig.

Så brukar det gå när man går på stan med mig. Slutar allt-som-oftast med att jag köper en massa, medan den som ville ha med mig ut som smakråd kommer hem tomhänt.

Jag är nog hopplös jag.

dagens lektion

var lite lustig ändå. mitt i allt fick läraren för sig att han skulle visa "gratitude dance". haha. den var rätt kul.
här kommer den iaf ;Dborta bra men hemma bäst. nu funkade det som jag ville. förut idag då jag skrev det andra inlägget (antagligen kommer det äldre före det här nu då jag började med det här utkastet och sparade det före jag skrev det andra som ligger före) istället ville det inte fungera. okey, det där blev som vanligt en väldigt rörig mening.

i onsdags hade man första lektionen efter årsskiftet och jullovet. det gick nog väl rätt bra, bortsett från att jag stundtals höll på å somna på kvällslektionen. under den lektionen iaf hade vi pysseleftermiddag. vi fick en bild där vi skulle finna dolda bilder i. det var rätt knepigt. sen fick vi ett annat test där man skulle komma fram till om man var reducerare eller amplifierare. det orkade jag aldrig göra. försökte istället fokusera på att skriva av det han hade skrivit på sin ppp.

idag har vi ätit tacos med massor av tillbehör och tända ljus.
det var rätt mys ^^;
dessutom var de där bröden "herbs & garlic" mycket goda.

nu får det vara bra för idag.
nu ska jag göra något annat.

hade velat

skriva ett inlägg idag, men då det inte vill fungera som jag vill så får det väl vara då.

hoppas alla har haft det bra under jullovet. själv har jag inte sovit så mke. har varit ngn fest ngnstans hela tiden. nyårsfesten blev riktigt lyckad. en stor vild hångelorgie blev det av  det hela. helt nice faktiskt. kom fram till att en del är bättre än andra. dessutom var vi på två efterfester innan vi gick hem till honom runt klockan halv elva.
huvudfesten var från ett till halv fem am. därefter for vi till vildmarksbadsefterfesten som höll igång till cirka halv åtta am, då alla där deckade, förutom vi som roat oss med kannibalgrytan, så vi begav oss till grannen mittemot. där vi var till cirka halv elva am.

helt fin fest blev det. bra början på nya året skulle jag vilja säga.
hoppas erat nyår börjat lika bra.

återkommer senare med inlägget som jag egentligen hade velat skriva idag.
hejsvejs.

RSS 2.0