samhällsnormer

Gillade artikeln, men lite besvärligt att man måste kunna Hallands åar före man får börja använda behå. Jag menar vem skulle få använda det då? Konstigt ändå att åttaåringar vill använda behå, det är det obekvämaste klädesplagget som finns. Jag skulle gärna vara utan, men det går emot en samhällsnorm, så jag måste anpassa mig, rätta mig efter det stereotypiska samhället som vi lever i.
 

förståelseingivande?

När man blir mer förvirrad, än vad man var före, av att läsa sin blogg då är det illa, inte sant? Skulle kolla om det för omväxlingens skull stod någonting vettigt på min blogg och tjae, vad ska man säga? Verkade mest som vanligt. En del saker var någorlunda vettiga och förståelseingivande, medan andra bara var märkliga, vilka är de tre randoms jag nämner i min dröm, eller snarare vem var den tredje, och varför var dom mer randoms än andra?
 
Bra med många frågetecken tycker jag. Väldigt givande känner jag. Men en del detaljer blir mer levande med frågetecken som senare utsträcks. Känns även lite filosofiskt på något vis med frågetecken, som att det finns frågor vi inte finner svar på, som är större än oss själva. Som att frågetecknet i sig är en fråga.
 
Fortfarande försvagad förståelsebrist förekommer.
Synnerligen suddig synonym svårt samarbetande.

halva sommaren

Går somrarna alltid så här fort? Nu har vi redan mitten av juli, trodde "vad ska det bli av den här sommaren?" när jag bestämde mig för att stanna och nu har halva redan gått. Visste inte hur mycket sommar-Åland betydde för mig innan jag var utan det. Varför ska det alltid vara så? Visst har jag haft kul här i Örebro också, men på något sätt har det känts tomt, som att något saknats, och antagligen inte bara för att Örebro är mer som en studiestad, vilket betyder att alla studentlivs kamrater far hem till sina ursprungliga hemställen då värmen börjar närma sig.
 
Hunnit med lite äventyr den här halvan av sommaren som redan i all hast passerat har:
En konfirmation. En spelning. Ett dop. En studentbjudning. En arbetsintervju som lett till jobb. Tre simgånger, här i Örebro faktiskt, eller nåja det beror på hur noga man ser på det. Några bilutflykter. Flera cachingturer som har varit fridfullt avslappnande. Sammanfattat har det blivit två gånger till Åland, hitintills, i början av sommaren och det har varit härligt och sorgligt på samma gång, mest för att man insett vad man kommer komma att sakna under den här varma perioden av året då man inte kommer att närvara när allting lever upp.
 
Får se vad nästkommande halva har att erbjuda. Förhoppningsvis blir den fylld med lika många roligheter som första delen. Del två har redan nu en inbokad resehändelse samt en halvplanerad resa.
 
Del ett avslutad. Fortsättning följer.

RSS 2.0