absolut...


innan hon ens hinner stanna upp, och se det vackra omkring sig.
leva i nuet finns inte i hennes värld
då allt redan hunnit passera när hon kommit fram.
före hon hinner tänka
tänka på vad det egentligen är vad hon vill.
eftersom hon ofta är uppe i det blå och missar allt fantastiskt
som händer omkring henne och missar chanserna som kan dyka upp.
hon inser att hon fortfarande inte vet vad hon vill,
fast hon som "utgångsläge" hade tänkt att hon skulle planera,
eller åtminstone komma fram till vad hon egentligen vill få ut av sitt liv.
och tiden flyger bara förbi


...mkt roligare med annorlundare inlägg, eller som det tidigare hette " kladden blev också bra c(o= "
och mitt i allt är batteriet nästan slut, kanske man skulle hämta kabeln? eller kanske man borde gå? bara gå härifrån, bara bara gå härifrån. iaf kändes det bekant som en låttext, hmm. borde man inte gå å köpa de där äggen själv om man vill ha dom?

skönt var det med det iaf. då har man två "extra månader" på sig att lyckas fixa det, och det kan man så länge man vill. allt går med lite vilja, våld och vaselin. in the end kan det bli en riktigt bra blandning. och sen om man bara vågar tro för bortom regnet väntar sol igen.

undrar vad jag ska göra åt det då, för det vill ju inte ge med sig.
men hursomhelst är det alltid kul att läsa andras,
för de är alltid mkt seriösare än mig.

¤ men alla har vi våra ljusa stunder,
även jag ¤

i miss the old me

Vad hände med den en gång så glada och hälsosamma flickan som tränade åtminstone två ggr i veckan och "alltid" åt hälsomsamt? Visst är hon fortfarande glad, oftast i alla fall, men det, som allt annat, varierar och ibland dyker den där once in a while perioden upp, och då stämmer ingenting längre.
Maten är numera snabblagad, om inte snabbmat, utan sallad, och dessvärre oftare godis än frukt. Hon saknar sitt "tidigare liv". Den aktiva delen i henns liv har börjat fadea away.
Varför har denna nedveckling skett? Utveckling, borde det bli inveckling istället kanske? Hmm. Intressant med språk.
En gång i tiden hade hon antagligen, som alla andra, en passion som hon brann för, men numera vet hon inte riktigt vad hon vill med sitt liv. Stundtals springer tiden förbi så fort att hon inte hinner reagera på vad det är som egentligen händer, andra gånger står tiden still och hon förstår inte vad hon gjort för fel.
Hur kan två dagar så lika ändå vara så olika?
Hon förmår sig inte att förstå vad som egentligen händer, har inte en chans att hinna uppfatta allt det vackra. Hon är i sin egen värld, där nuet, as we know it, inte existerar. Hennes värld är bortanför alla gränser, bortom allt som har med verklighet att göra, och när hon befinner sig där är det inget som kan störa, och ingenting, absolut ingenting, annat än det som sker i hennes värld har någon som helst betydelse.

Så vaknar hon upp ur sin värld, och inser att allting är som det alltid varit.

märkligaste drömmen ever

Natten till idags dröm var helmärklig.
Drömde om honom, av alla möjliga människor, varför just honom? Inte bara att det var konstigt att jag drömde om honom, någon som jag aldrig varit bekant eller ngt med, utan det var också en väldigt märklig handling. Vi hade värsta våldsamma slagsmålet, och jag som vanligtvis aldrig ens brukar slåss. Efter ett tags slagsmål frågade jag honom varför vi slåss. Och då svarade han att han tyckte det var dåligt av mig att alltid bara fråga såna saker hela tiden, aldrig ngt basiskt och grundläggande för ens välbefinnande, som "hur mår du, hur är det fatt?". När han sa så slog det mig att hela drömmen kunde även kopplas till en annan person.
Det slog mig förstås inte då jag drömde, även fast det nu var så som det lät.

några engelska ord

sooner or later i will come back to you
but right now i just don't know


i don't know what it is
that makes me feel like this
i don't know who you are
but you must be some kind of superstar


his approval you're after

RSS 2.0