and the failsomeness continues

det verkar inte bättre nej. nu har jag iaf till slut lyckats ta mig in till stan. att komma in till två gick inte så särskilt bra nej, för bussen var ännu tidigare än vad jag var, hade ju till och med minuter till godo, men inte tillräckligt många, tydligen. nästa buss hade ännu bråttomare så jag hann inte med anslutningsbussen från stan, och inte hade han tid att vänta tills jag kom in. blev ledsen iu ögat.

dagen började ananrs relativt bra. jag fortsatte läsa dagboksanteckningarna ifrån när vi var till mexico, men fick inte lika starka flashback memories som andra diverse texter brukar kunna ge mig. efter det gick jag ner och tvättade håret och klädde sen på mig min kjol som klänning, var rätt skönt i dagens hetta. betalade räkningen, och sen blev jag som vanligt fast vid datorn en liten stund förlänge kanske. min datorerande era börjar komma tillbaka verkar det som.

bogserande bärgare blev bogserad by bärgningsbilen.
det gick nästan å ha bara ben, men lite fusk blev det kanske.


 


fail at being

mest iaf. ibland kan man undra vad man gör på en väg. gårdagen blev en lång dag med många failsomeiga inslag. det roligaste var dialogen jag hade med honom
  • kom in så du inte blir helt blöt
  • äsch det torkar, svarade jag
  • ja, men det tar så lång tid för kvinnfolk å torka när de har blivit fuktiga.
hahaa. mest lol iaf. nu är det för gårdagen betalt också. och helgens nöjesäventyr bokat med för den delen. därefter blev det en sväng och hälsa på henne och vi spelade och hade skoj rätt länge. tills den där pojken loggade in på msn och sen tog det låååång tid och spela. men jag tror vi alla hade rätt skoj ändå även fast det mitt i allt tog betydligt mkt längre tid. men men.

igår skrev jag även ett random brev, ser om vi får ngn respons på det. hoppas på att höra ngt ifrån henne iaf, var ju så längesen. nu lyssnar jag på deprimerande sommarmusik som tydligen har hack i braiga låten. ska väl just börja bege mig ner till bussen som jag ska ta in till stan. väl där sen ska jag svara på ett brev som jag ännu inte har svarat på. den här sommaren har varit väldigt brevfattig ifrån min sida.

men titta nu passar det å skriva på msn tydligen.
vi ser väl hur det går med den saken.
hejsansvejsan nusan dåsan.

när vi kom till mariehamn...

...såg vi att ni hade trafikljus -:haha:- bra där sås & kopp. men då spelade dom iaf kottar i karburatorn låten. haha. hon lilla flickan som sjöng just är verkligen modig som vågar sjunga live inför alla dessa människor. kan ju lugnt säga att de är bättre på cd än live. det heter "en gång till", och så ropar alla mera, låter lite dumt.

maten på dinos var god. flickan jag skulle käka mat med hade tydligen farit på jobb för två dagar sen. snart är slutet nära. ska bli skönt att få komma iväg. idag var allt bara fel. oj, det där såg märkligt ut. en mamma som hade kopplat ihop sig med sitt barn, fast igen rätt smart för att inte tappa bort barnet. jisses vad de basar i den här låten då, låter lite roligt. barnvisor med stark bakgrunds bas :P haha.

nu får ni alla ha en fortsatt trevlig kulturnatt.
hejsvejs.

på riktigt

så börjar sommaren med sin värme nu lida mod sitt slut. har varit på marsö här några dagar simmat bastat sjungit. riktigt trevligt. socialiserat med syster. nu är jag i startgroparna i min färd på väg mot geta. ska bli trevligt att träffa geta familjen igen. har nästan inte alls varit där den här sommaren. tiden har bara runnit iväg och forsat fram. redan nu på söndag har jag sista arbetsdagen, det är väl på gott och ont. förvånansvärt nog så kom det faktiskt regn mitt i all stekhet torka. men nu är det nog dags att fara.

blev ett kortfattat inlägg idag, men försöker återkomma senare i veckan
med ngt vettigare, eller kanske redan imorgon,
vem vet inte du vem vet inte jag,
vi vet ingenting nu vi vet inget idag

sluträkningar

första månaden var innan sommarjobbet ens hade börjat, andra månaden var jag ledig och i göteborg, tredje gången var på jobbet härom dagen. fy tusan vad det var jobbigt att jobba då. men efter man käkat så flöt det nog på rätt bra, och for hem med sista bussen då jag hade kommit så tidigt på jobb.

rockoff är slut för denna gång. var in en dag, och lika glad är väl jag för det. dock har man ju saknat volleybollgänget lite då de inte har velat spela ngt alls nu under rockoff och de två ggrna efter det. vi får hoppas på söndag, sen att jag slutar nio då är ju en liten nackdel. under rockoff har jag hängt med lite andra än vanligt personer, och det är alltid kul det med. lite kul, första och sista fredagen udner rockoff var vi på grillkväll till stugan hennes. första gången med henne, och andra gången med hennes bror och hans kompis.

sommaren har gått fort. det är redan augusti, och nästa vecka är min sista. har iaf hunnit simma lite flera ggr (fjorton) den här sommaren än förra (åtta). senare idag kommer en kompis över och vi far antagligen en sväng å simmar. till kvällen sen ska jag på ytterligare en grillkväll, och fhv spela lite mölkky, som är en lite mer avancerad version av kubb, även kallat sifferkubb.

veckan efter min sista blir det paf open - volleyball world tour, 18 - 22 augusti.

det är dagens planer och det mesta av den här sommaren.

RSS 2.0