Januari 2012

Vecka 1. Jobbade första dagen på året, och det firade jag med kalas på eftermiddagen på norr. Andra dagen på året var det dags för inventering, som avslutades med ett lugnt hemmavarande med lite spel och struntprat och kattklängande. Tredje fjärde femte gjorde jag troligtvis inte så mycket. En av dagarna spelade jag en massa spel, som slutade runt elva då jag började städa och ordna i mitt rum. Fredagen var vi ett gäng som for ut i skogen och tittade på månens kontur och struktur, samt Jupiter och dess fyra månar. Det var awesome. Därefter begav vi oss till den lilla hamnen där vi badade släpbastu och hoppade ner och upp i det kalla vattnet, en del mer bokstavligt än andra. Efter många in och ut och ner och upp i bastun och sjön började vi fara mot stan i det hala hemskt snöiga väglaget. Parkerade på discoparkeringen och begav oss vidare till Indigo. Sov över hos en kompis i stan. Lördagen hjälpte jag till med det jag kunde och blev hämtad av syster som var på väg på middagskalas. Släppte av mor på vägen till kalaset och när syster släppt av sig själv tog jag bilen. Plockade upp en kompis på vägen, hem och gjorde mig i ordning, och sen in till stan igen. Hämtade en kalasad vuxen ungdom och snurrade på stan några varv. Via FBK för socialiserandets skull och for sedan vidare till kompisen igen för ett parti Settlers. Landade hemma runt halv två två kanske? Söndagen blev det väl film och serier, I suppose.

Vecka 2.
Hände det desto mindre. De enkla färjorna hade gått på dock så fick lov att åka en storirer färja tillbaks till svensklandet på onsdagen. Träffade en overallsvän ute i Vällingby där jag blev över natten. Begav mig mot Örebro på torsdagsmorgonen och anlände runt elva. Lagom passligt för att hinna sova en liten stund före tandläkarbesöket som jag egentligen inte visste om förrän sista minuten dagarna före. Fredagen blev det E-Type på Ritz med lilla gänget. Lördagen och söndagen var det pysselhelg med spexet. Lördagen fotades jag för smink och km till programbladet för Willhelm Tell, eller Allt du behöver ryms i en tunna, och söndagen var det dags för dekorfotot. Ska bli kul att se hur bilderna i programbladet blev att se ut.

Vecka 3. Gratis vecka på ÖUIF, blev dock bara två pass på måndagen (bodybalance och push and lift) och vanliga träningen på söndagen. Både tisdag och torsdag var jag upptagen med spexförberedelser. På onsdag blev det långt km-möte. Fredagen var det dags att bygga ut scenen och lägga mattor, hämta dekor och ställa i ordning så mycket som möjligt inför lördagen. Det var ett projekt som tog många timmar. Efter trötthetens inbrott och ett visst funderande beställde jag till slut en sen pizza. Begav mig vidare till Bärseback där det blev ett kärt återseende av en gammal (inte som i ålder, utan som i lång tid) väninna. Hängde där en stund tills jag insåg att sängen kallade. Lördagen var det upp tidigt tidigt. Stod i smink hela morgonen och eftermiddagen för att förbereda skådespelare och dansare för provföreställningens framträdande inför tyckande publik. Provfestssittningsmiddagens förrätt började serveras runt tio och efterrätten åts runt ett am. Bortdukandet av bord och stolar gick oerhört snabbt till toner av nostalgimusik på hög volym. Under kvällens gång blev man passande nog även köksbiträde i disken. Hemma och nedkrupen i sängen sju am.

Vecka 4 och lite 5.
Måndag hämtade ut storpack kakor. Tisdag köpte billiga vinterskor och hade asbra träning. Onsdag efterfest med spel och dylikt med vänner vi trodde var annanstans. Torsdag sålde biljetter, eller mest gjorde reklam för årets föreställning, till toner av Dracula eller Skriet från spa-avdelningen (förra årets spex). Fredag roadtrippin till Linköping. Lördag inflyttshjälp och publicumbesök. Söndag Gustavsvik-besök tolv till fem, samt träning som började med stort tövlande. Måndag gratisbussande till Ica Maxi med många hungriga studenter. Insåg också, med lite hjälp, att det börjar bli dags att försöka släppa den där ovanliga aladdin-asken. Tisdag, tjae lär väl inte hända så mycket idag. Ska väl försöka kika förbi biljettförsäljargänget och kanske tapetsera om skolan lite, vilket jag ser framemot. På kvällen blir det km-möte och sedan hem och vila bort förkyldheten. Måste verkligen försöka att inte gå på träningen, även om jag verkligen vill.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0