ny månad - nytt inlägg

Nya temperaturskillnader. Vems idé var det den här gången att sänka temperaturen till åtta plus grader? Hade vi inte ett strålande fint vår-/sommarväder där veckorna runt påsk? Nej istället för att fortsätta på det fina vädret, tar vi fram det kalla artilleriet igen, och ser till att det börjar snöa och hagla lite smått för det är ju mkt roligare.

Kom just hem från den stora staden, och den var nog lika stressig som vanligt. Dock med en sinnesförändring, att det faktiskt kan vara väldigt praktiskt att bo i en tunnelbanestad, och på ett rätt märkligt vis även lite mysigt.

Måndag var det fotbollsbortamatchresa. Själva resan var riktigt rolig. Blev en discoupplevelse med omfattande shuffle, dessutom betydligt bättre än sist när jag var på krog. Dessvärre blev inte resultatet som vi hade hoppats på.

Tisdag tunnelbanade till tcentralen, träffade trevlig tölp (försök själv hitta på ett ord för person eller kille som börjar på t), tunnelbanade tillbaka. Tittade till tillsammanslagande trefvliga typer. Tog tunnelbanan, tillryggalade tusentals tröttsamma trappsteg tillsammans till teatern. Teaterföreställningen tolkade tämligen träffande.

Onsdag, alltså idag, åkte vi med ett relativt fort färdmedel som förde oss in i Örebro. Väl hemma lagade vi lunchmat pga hungerkänslor. Det blev ica köttbullar (otroligt goda) och potatispulvermos.

Nu sitter jag och lyssnar musik på gamla, nåja relativt, hederliga winamp då spotifypeople har bestämt att ändra på sina inställningar för den fria versionen. På så här vis slipper jag reklamen också.

Kommentarer
Postat av: Mia

Jag håller med, intorkad disk är inte roligt.



Gillar ditt t-inlägg btw :D

2011-05-04 @ 22:23:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0