osäker framtid

bloggnärvaron fortsätter vara frånvarande. tankarna går kors och tvärs och omvartannat. finner inte lika tid för datorvarande som förut, känner inte för det på samma vis längre, nothing never does.
tiderna förändras står man plötsligt där, letar efter nån som man kan hålla kär.

på bdbn hade en kompis lagt upp en bild med texten "kött fiifan", och sen var man fast på den tjatiga sommarplågelsen. så varsågoda till er som råkar läsa den här texten. det som ändå är lite underligt med den sången är just de två orden som citerades här också. om han nu gillar kraftigare tjejer (enligt egen fri tolkning), varför är det då "kött FYfan"? märkligt. den här andra låten var också tjatig, men det är sant, annars skulle den väl inte få klassas som sommarplåga.

ibland hoppas jag av ngn underlig anledning att det inte ska vara ngn som läser. vet inte i så fall vad vitsen med en blogg skulle vara, om man inte skulle vilja att den lästes. minnesanteckningar för min egen skull kan lika lätt förvaras till pappers och bokform, eller varför inte i kassavalvet som man alltid bär med sig?

kan kanske kretsande kort kortslutas?


cyklandet går på halvt som så mkt annat. volleybollningarna har också bivit färre till antal, men då gäng ansluter sig så spelas det ganska hyggligt efter ett tag. simmandet däremot ökar i antal, sakta men säkert. bamböle. lilla holmen. bovik. knutnäs. lilla holmen. sistnämnda gången kl halv elva på kvällen, men ändå varmt och skönt och uppfriskande, värre var när man kom upp sen.

"beniga bimbo utan fett"
som inte överhuvudtaget har något som helst med
volleybollen att göra, om någon tänkte det så

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0