intressant och spännande

hur man ibland kan komma över ngnt som stämmer in så på en själv, helt häpnadsväckande och fascinerande på ngt vis. det ligger mkt sanning i den här texten. många välvalda tankevärda ord. tänk på dom ni! och ta hand om er. kom ihåg att lyssna på den personen som ni kommer leva med
"var det där en geting som sjöng?"
"nej det var bara roger. han är värdelös ... han sjunger bara falskt."

i resten av ert liv, och vårda och ta hand om denna människa för hon kommer alltid vara med dig varthän du än går. hon kommer alltid finnas där. vandra dina fotspår med dig, lyssna på dig, om du lyssnar på henne kommer en harmoniserande balans att spira. ibland är det lätthänt att man glömmer den här människan och följer med dit alla andra ska. akta er för att inte lyssna! det kan sluta väldigt illa när man inte lyssnar. bäst vore ju om man verkligen tog sig tid, varje dag, till den här människan för att lära känna henne, verkligen lära känna henne på djupet, och förstå vad hon menar när hon inte säger det rent ut. en viktig aspekt i det hela är att känna människor och verkligen kunna tolka utifrån signaler och hintar för på så vis kommer man den här människan närmare.

kom ihåg att lyssna på henne i ur och skur.
hon känner dig som ingen annan.
känner du henne, tro mig, så kommer livet vara mkt lättare att leva,
och antagligen roliagre också.
lär dig lyssna på dig själv.
ta dig tid att lära känna dig själv.
livet är för kort för att inte leva det fullt ut.
livet är för kort för att vara osams med sig själv.
kom ihåg den lilla människan som ibland lätt kan bli bortglömd.

Kommentarer
Postat av: Eeva

Det där är sååå sant, och man kan ju tolka det där ur två synvinklar, att hon är en själv eller att hon är någon annan ens partner.

Kram

2009-05-28 @ 20:50:34
URL: http://eeva.bloggsida.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0