våren vände vidare

Vart försvann det soliga vårvädret? Gick på stan med en kompis idag och mitt var det var började det regna. Kändes lite kyligt och som att det var längesen det regnade sist. Tydligen var jag bra shoppingstöd, om man nu vill ha tre par nya skor vill säga. Den skobutiken hade väldans bra priser och utbud, jag som trodde det var en dyr butik.

Korvstroganoff i ugn med mycket lök och kryddor var väldigt gott, med ännu godare kokt potatis till. Dock blev det kanske lite krydda i överkanten. Dessvärre blev min citruskaka inge god. Lite komiskt dock att jag blandade en liter vaniljsås, alltså elva portioner enligt förpackningen. Varför undrar ni. Joo, blandade "hemmagjord mjölk" och kom på det i efterhand att jag inte riktigt tänkt hela vägen fram.

Nu ska jag gå och återlämna nycklar, samt kanske socialisera lite med våra gäster (som ännu bara är en till antalet), eftersom vi tydligen skulle ha lite gathering här. Hmm, gå i gymnastikbyxor eller byta till jeans?

Kommentarer
Postat av: Mia

Jag vill också att våren ska vänta tillbaka! Verkar dock inte riktigt som det :/ Och kakorna är alla inköpta, finns på både Willys och Coop Extra. Och om du snabbar dig har jag nog kvar några åt dig även här :)

2012-03-30 @ 16:52:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0