är det alltid så?

Det blir alltid lika ödsligt och tomt i rummet när man packar ihop det sista för att bege sig tillbaks hem igen. Tänk att ännu en sommar redan har hunnit passera. Inser till slut att det inte var igår som sommaren och jobbet med den började. Det börjar bli närmare tre månader sedan. Går tiden alltid så här snabbt? Visst har man haft en underbar sommar, vet inte att det är något som jag har velat göra som inte blivit av. Det enda är väl kanske att jag inte har hunnit eller egentligen inte riktigt haft tid heller att fara hem över en helg och hälsa på ödsligheten där hemma i studiestaden.

 

Sommaren har varit fylld med mycket volleybollspelande och av nya bekantskaper och många gamla som fortfarande har sin charm. Mycket jobbande som somrarna allt som oftast ser ut nuförtiden, kanske att man börjar bli vuxen? Har hunnit med en relativt hel Rockoffvecka också (om man tänker vecka som sju dagar så blev den ju hel). Inte lika mycket simmande som det brukade bli förr i tiden, kanske att man verkligen blir badkruka med åren? Dystert det då, då dagliga dopp diskuteras dramatiskt, för förvånansvärt förfärligt farligt fara förstorat fotbad.

 

Dagens resa har just bara börjat och jag mår redan sådär. Dessutom såg jag att min mobilräkning hade hunnit bli hemskt hög, illa, känns som jag registrerat mig för ett fakeabonnemang, men som tur är så går det ut i oktober och det börjar ju nästan bli snart. För att återgå till mitt stycke om resan. Den där frukosten var inte så hygglig som priset verkade. Jag menar när man får en hel pastasallad för mindre än vad en enstaka räksmörgås kostar, då borde man kanske passa upp och inse att någonting är lurt.


sorterat svammel

Men vi lyckades komma in på teatern ändå. Den var lång och underhållande till en början.
Vi får se vad det blir av kvällen, speciellt när man ska upp på jobb imorgon och även söndag. Gick bra att vara ledig och slutad från jobbet tycker jag,
eller inte så mycket som vanligt.

Snart bär det av tillbaks igen.
Frågan är när jag ska hinna packa resten då
jag jobbar så mycket, fast man behöver ju pengarna.

så går det

Än en gång har jag lyckats, att jag aldrig lär mig. Ingen idé att jag skypear på natten, somnar ju bara. Haha. Efter att jag bestämt mig för att jag till slut hade pratat klart och loggat ut för att inte sova med datorn på bredvid mig i sängen, fick jag för mig att jag ville höra en låt ett par tre ggr, så startade låten på repeat track. Tror ni inte att jag somnar ändå då? Joo så klart att jag gjorde. Sen när jag vaknade till hade låten gått på repeat trettiosju ggr istället. Haha så det kan gå när man är trött.

När jag väl kom hem med bussen igår fick jag för mig att stöka i ordning med det jag har tänkt göra hela sommaren. Kom bara sådär nästan halvvägs. Tunnorna är fixade, med usch vad äckligt det var i den ena. Rummet är halvstädat, alltså bara dammsuget. Alltså är det bara det stora projektet kvar, att rensa ut allt onödigt i skrubben till rum här bredvid mig. Lär ju ta ett bra tag, och inte har jag ju tid riktigt. Ska ju iväg på middag till fem idag. Men men. Bäst att jag börjar istället för att bara beklaga mig.

På tal om sånt, biljetterna var tydligen slut.

nattens kvällsuppdatering

Så bra gick det för mig att vara ledig. Blev extra inkallad till jobbet idag,
och eftersom jag sagt att de ska ringa om det krisar med personal
kunde jag inte riktigt säga nej heller. 

Håret blev mjukt och fint, visste inte ens
att jag kunde ha så där mjukt hår.

Kvällen har varit trevlig med blandat prat och strunt 
och gott kvällsmål med oerhört trevligt sällskap.

Nu väntar sängen alldeles strax, men först en kvällsmacka.
Har hört att det är nyttigt och bra och sådär.

dagens kväll som varit

Blev inte så mycket Markoolio, blev tre filmer (Edward Scissorhands, The Sorcerers Apprentice, Wall-E) med syster istället. Idag har jag haft sista egentliga dagen på sommarjobbet, kändes sådär alltså. När gick sommaren så här fort liksom. Väl hemma käkade jag och syster makaroner till kvällens första film (Megamind). Startade den andra (Prinsessan & Grodan) och gick och tvättade håret, därefter blev det fotbad.
Men hjälpte föga då foten känns ännu mera aj nu.

Imorgon ska jag, som kanske framkommit i tidigare inlägg,
till frisören så kändes vettigare att vara renhårig.

Sen är det bara att vänta och se vad för frisyr frisören friserar,
förundransvärd förväntning förunderligt frånvarande,
faktiska förändringen får framkomma framledes.

så kan det gå

Livet som blond är inte alltid så lätt, särskilt inte när man ska inviga nya krogen, speciellt om man får för sig att dansa på bar/drink/dansborden. Resultatet kan i allvarligare fall leda till en svullen vrist. Aouch.

Nu ska jag fara och se på Markoolio. Just sett en film med syster.
Någon som behöver en kattunge?

kanske

min tyska inte var så bra som jag fick för mig hoppades och trodde.
Men verkar som dom som läst det i stort sett förstått vad jag menat.
Kanske dock borde använde ett mer uppdaterat lexicon nästa gång.

Annars är väl allt bra, om man bortser från att jag är förkyld så tusans.
Börjar fundera om det kanske är något mer än bara en enkel förkylning.

Hursomhelst. Packade det mesta som skulle till Örebro härom dagen.
Kändes som rummet blev helt tomt nu istället, sorgligt att tiden går så fort.
Men ska ändå bli kul att träffa alla igen som man inte sett på hela sommaren.

Nu ska jag gå ner och fika med resten av min andra familj.

på tyska, på tyska

Ich möchte gern Deutsch sprechen, aber mein Deutsch ist nicht so gut, weil ich nicht Deutsch für vielen Jahren (fünf) sprechen und lernen habe.

Ich bin rosa Kleider habe, aber ich muss sagen ich bin mehr auf eine schwarz oder blau Person.

Es ist ein Konzert als ich sehen würde, aber niemand will sehen es mit mir, deshalb errate ich dass ich nicht fahren würde.

Meine Freundin arbeite in eine Eis-Bar und ihre Kollege sprechen nicht Schwedisch, so ich probiere Deutsch sprechen. Sie verstehe mich, aber es geht ganz unruhig.

Jetzt muss ich gehen.
Tschüs und auf wiedersehen.

lite blandad korthet

Tänk vad tiden går fort. Nu är det ny månad igen. Har hunnit med en hel Rockoff vecka, så när som på två dagar av nio, med blandade artister, en del bättre än andra. En vecka kvar på jobbet plus den här helgen. Tyckte jag började just. Med andra ord borde man kanske börja ställa om sig och packa i ordning det som ska åka med på torsdag, så man slipper släpa på allt själv sen när man väl orkar behaga bege sig tillbaka.

Skulle så vilja fara på den där konserten, men ingen verkar intresserad. Kan ju inte riktigt gå själv heller, hur mobbad verkar man inte då liksom? :P För övrigt så öppnade det en ny nattklubb här på Åland igår.

Nu ska jag och min blondhet gå och duscha,
sen börjar det bli på tiden att äta något
innan det är dags att fara på jobb.

Hejsvejs.

RSS 2.0