idag har varit

en intressant dag. blev mkt pingis. terräng/offroad/golv pingis var riktigt jekla kul.
nu är det väl dags att käka, och senare blir det väl stadsvandring med åländska gänget och avslut på harrys.
saknar att ha min tälttröja på mig. känner mig snygg i den på ngt underligt vis.
saknar mkt.

nu mat.
hejs.

as i recall it, it was the other day

Börjar väl bli dags att skriva ett nytt igen nu då. Till att börja med vill jag säga en sak till alla er som gillar cocacola det fungerar väldigt bra, speciellt om man har en extremt äcklig toalett.
Gör så här: Ta en 1,5 liters cola och häll direkt i toaletten, och låt verka.
Efter ett tag, kanske tio minuter, så kan ni ta toa borsten och skrubba lite,
och voíla toaletten är ren igen.
And that's a true story. Believe me.

Härom dagen så roade jag mig med att skriva en omtenta, nummer två i ordningen, och efter den sen så tänkte jag att jag skulle städa, och visst det gjorde jag, men det blev ett par timmar försenat vilket ledde till en lite stressig situation, men visst blev det ju rent och fint och så ändå. Efter efter, haha, så hade jag middags dejt med en kompis. Det var urmysigt. och hon lagade maten medan jag duschade. Helt jekla underbart var det. Och sen när man kom ut ur duschen var det städat rent och fint och maten var klar. Helt perfekt. Ska försöka fixa med någon bild om det sen senare när jag har laddat kameran och lyckats få in dess bilder till min söta lilla dator. Eller vänta lite nu, egentligen behöver jag ju inte alls ladda den eftersom han har ju multi-korts-kortläsare, lite annat än vad jag har som bara har sd kortläsare och expresscard, vad det nu är för ngt.

Hursomhelst. Nu är sista omtentan skriven, och det är så skönt att ha det över. Sen om ngn dera gått bra är ju en annan sak. Och min fina städning, som ägde rum tjugoförsta, är inte lika städig längre. Jag har hunnit bli fadder, fått faddertröjorna som man drunknar i eftersom man varit så oklok och beställt tröjor i storlek large och extralarge, missat campusvandringen eftersom det tydligen inte var så många nollor som utlovats, fick ha en privat enmanna rundtur för en söt blond flicka som sökte efter sin registrering. Det avr förresten lite kul. Jag frågade vid studentcentrum att om man ska registrera sig ska man gå upp en våning då, och dom bara joo först men sen sa dom (pga klädseln antagligen) men serum har registrering därborta och så pekade dom. Man bara nähe, det menar du inte. Hursomhelst med hursomhelstet. Det som var ännu dummare var ju när man kom förbi bryggan coh så frågar en kompis är du serum fadder. Haha. Det menar han inte. Gula stora tröjan som det står stort örebro universitet srrum fadder på + namnskylten där detstår det samma och med ett namn på. Haha. Bra att man missar den gula stoppskylten. Haha. Fast det är det som är värst nu. Man är gul. Man syns. Man kan inte gömma sig.
som sagt gult var färgen, och det där var under pizzabakningen förra året
Men antagligen lite det som är poängen: faddrarna ska synas, vare sig dom vill det eller ej!

Idag blir det sen speeddating med samling kl 16.30 vid pressbyrån för den som är intresserad.
Därefter på kvällen ngt slag, så är det hattparty på bb (bärseback för den som undrar) kl 19, tror jag att tiden var iaf.
Det blir förfää stället för kvällen, sen bäre av till kåren på säsongsstarts-premiär-öppningen runt kl 23 kanske, så att man har möjlighet att komma in. Brukar vara rätt smockfullt där under nollningen, så även på bryggan och bb iofs.

And that's all folks!  [med äkta loonytoones uttal och brytning]

symmetrisk framtid

en annan sak med helgen som jag kom fram till nu just var att jag vet visst vem det där tidigare inlägget syftade på. han snälle från båten som lånade mig lite whisky, telefon och sällskap. samma helg som det blev failure to arrive at åland.

just när jag tänkte kom jag också på någonting till som jag skulle skriva.
hopplösaste igen. det dyker säkert kanske upp någongång när det känner för det.

men nu kanske det börjar på riktigt bli dags att börja gå och sova en god natts sömn,
efter den stora framtidsplanen att först gå på toa.

favorit i repris

Flera ggr har jag känt för att jag skulle vilja uppdatera. Borde då ha skrivit ner några tankar och funderingar till dator eller pappers. Min telefon håller på att spöka verkar det som, kanske så att den gillar det övernaturliga. Lite likt mig med min dimmpassion. Anledningen till spökligheterna är för att den blinkar/lyser till mitt i allt som om den fått meddelande, eller kanske för att den skulle vilja ha, men när jag kollar den har där inte hänt något.

Lite roligt att jag planerade ungefär hur det skulle skrivas det här inlägget för helgen, som varit, innan helgen ens varit eller ännu mer ens börjat. Det som jag tror att egentligen var huvudmål med ett planlagt tidigare besök här kan jag ju kanske nämna i en slags tankeform. Hmm.

Today's a sunny day, even though it's pouring outside.

As I recall it it was a wednesday,
the 12th to be exact.

Detta mellanpass hade iofs inte så mkt med dagens helg att göra.
Helgen har varit underbar, likt det vackra hotellet.
Han sa någonting som fick mig att drömma,
dessvärre så blev det inget lyckat.

En helg på två, eller tre beroende på hur man räknar, dagar och tre killar + en båt. Hmm.
Hopplösaste mest. Att man är en sådan killtjusare. Men vadådå? Jag menar jag tror på att man bara lever en gång, så då måste man väl passa på så länge man lever, kan och har möjlighet.

Kanske börjar bli dags att sova den här tiden, och trots det sitter jag och funderar på om jag skulle svara på ett brev till.
På tal om brev, ni skulle ha sett min senaste brevformulering angående framtiden. Det kändes väldigt fint, melodiskt och poetiskt på något vis, trots att innebörden i hela framtidsvisionen var ganska inte så positiv. Dessutom är den nog högst antagligen influerad av andra. Brukar lätt bli så när jag tänker, skriver och funderar.

Nu över till ngt roligt angående mitt dillemma om vilket album som skulle köpas.
Har åtgärdat saken, och den slutliga vinnaren blev POTF - RR.

För att inte tala om mig som får stoltsera som ägare.
För att inte tala om butiksförsäljarens butik.
För att inte tala om bandets förtjänst.
För att inte tala om skivbolaget.


lite roligt

var det när jag gick hem från tredje butiken idag. På vägen hem mötte jag nämligen två blondiner, de var båda blonda, nähe, det menar du inte, att blondiner är blonda? vilken underlig värld du lever i då, och bägge hade ngt lila upptill och båda hade jeansfärgade jeans, nähe igen?, och ljusa skor. Tyckte det såg lite roligt ut iaf. Men hela det här lät bättre i mitt huvud.

Som sagt så har jag varit och handlat till tre butiker idag. Började gå heading for town för hade ärenden till banken, medan jag gick kom jag på att det var kanske lättare att handla via öb först, men sen hann klockan bli så mycket så blev tvungen att fara in till stan med två kassar (en från öb, en från coop). Kändes lite dumt att stå där på banken med två fulla matkassar. Det som var lite kul när jag gick ifrån busshållsplatsen till banken var att en äldre man började prata med mig. Det första han frågade var "en mamma som stor handlat". Lite lustigtr det ändå. Jag svarade helt enkelt nej på ett komerat sätt. Han tyckte att det är vanligast att man ser mammorna handla, männen gör det mest bara sällan, och så tyckte han att man läser så mkt. Jag sa även att jag inte varit hemma över sommaren så det var bunkring time eftersom det var så tomt i skåpena. Nämnde att jag var egentligen hemma från Åland, och då tyckte han "där var jag mkt när jag var yngre och spelade fotboll", eftersom han då tydligen var ifrån Åbo. Det som jag fann märkligt var att han bad om ursäkt för att han hade pratat med mig. Jag menar det är väl inget att be om ursäkt för, eller tycker ni? Tycker det bara är fritt fram att komma fram till mig och prata med mig om man vågar.

"The guys at spotify believe that everyone loves music and I think you will too"
- Amy Macdonald på ren skottländska

Efter det när jag ändå var i stan begav jag mig till Parfymeri Pia och köpte sånt därnt colour boosting schampoo och balsam för att nautralisera den här konstiga färgen som jag nu har lyckats få fixat. Fast nu när jag kom hem efter tredje matbutiken och borstade igenom håret tyckte jag nog ändå inte det såg alttför hemskt ut heller. Såg faktiskt riktigt fräscht ut, somrigt in a way och sen att det är rent gör ju en hel del till det hela. Anledningen till att jag blev att handla en tredje gång var för att Pressbyrån tydligen hade sommarstängt till sjuttonde augusti och jag behövde ju frimärken till den brådskande posten.

Lite roligt igen var ju då att jag köpt, eller nåja roligt och roligt vet jag väl inte men hursomhelst, bunkrat med fem påsar chips/snacks/dylikt, tio påsar nudlar och fem tuber tandkräm. Haha. Sen blev det väl någonting nyttigt någonstans på vägen också, tror jag iaf.

Hur är det med skaldjur, räknas det som nyttigt? Någon som vet, eller brukar räkna?

Like animals
tycker jag med.

augusti för+ och mot-

Det där inlägget var inte alls så rörigt och osammanhängande som det tydligen kändes som det skulle bli då när jag skrev det, dock var det nog lite roligt att läsa det däremot. Alltid spännadne inlägg när man är mitt i mellan vakenhet och sovande. Det mest filosofiska tankarna vågar komma fram då.

Juli blev nog en helt givande månad. Hittade nytt mkt trevligt sällskap och insåg att det egentligen är ganska fint i Finland, bortsett från språket. Stället jag bodde på var så mysigt och utsikten var för underbar om kvällarna, men hettan tog nästan kål på en. Luften känns mkt annorlundare på tolv våningars höjd. Många roliga utflykter han det bli. En av dem var väl kanske lite mer speciell, med det underbara ösregnet som forsade ner utanför bussfönstret. Väder och vind och naturfenomen är ngt som aldrig slutar fascinera mig.

Nu är det redan augusti, vilket är både på gott och ont, vilket framkommer med rubriken, eller iaf var det tänkt så åtminstone. Kanske arr rubriken ändå var tydligare med sin glada och ledsna smily, men tyckte de såg så dumma ut i förhandsgranskningen så fick ändra till så här istället. Skönt att vara hemma i Örebro igen, men allt annat känns fruktansvärt stressigt. Inte konstigt att magen är som den vill då. Men känns ändå bättre att veta än att inte veta. Trots det blev det ändå lite mer besvärligt nu, det skulle ha förklarat allting, eller nästan. Nu kvarstår fortfarande frågan varför och vad som ska göras åt det.

Tack för en trevlig natt iaf. Gav antagligen upphov till många söta fluff drömmar, som jag dock inte kommer ihåg ngnt av just nu. Men annars är det nog säkert bra.

Ska bli spännande med nästa helg =)
Looking forward to it ^^;

RSS 2.0