fredagen den tredje februari

Vaknar till så här lagom. Börjar kolla igenom mailen och hittar en intressant glass som kan passa till vårt tema, om den nu inte är för krånglig att göra mångpack av, plus att receptet tyckte man behövde en glassmaskin.

Laget börjar en efter en trilla in till oss och vi sminkar oss och gör oss redo. Snart är det dags för slaget om sektionen, eller ja även kallat Sektionskampen. Det var kul att leka lite. Men insåg dessvärre att jag var hemsk på att ge och följa beskrivningar. Men men. Vårt Örebrew lag bestod av en tomtemor, en gran, en Rudolf (som inte var horny, haha, kul), en grönlandssäl och en inuit. Alla iklädda overaller och Örebrew tshirtar. Vårt lag kom inte sist, vilket alltid är ett litet plus.

Efter kampen gick vi hem och bytte lite kläder åt lite. Väntade in hunden med sin ägare. Lämnade hunden och gick till Bärseback. Där det blev lite olika dryckesspelslekar efter en vända ner till pressbyrån. Nu kan man spela hockey någorlunda hygglig (även om det hänger mest på hur korten faller) och treman är alltid skoj, så kan man bli så där full och glad. Samt serum som spelade suparhetslekar (även kallat lambo).

Kvällen hade kommit så pass till att det var "Closing Time", även om dom inte riktigt spelade den låten. Mellanlandade hem och gick sen vidare till Publicum, som stängde redan före halv tre. Där blev det som vanligt lite lättklätt, men det är lite temat för platsen.

Hemma i säng och sova runt tre am, kanske?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0