Gävle Grisfest

Helgen som har varit har varit från 11-13/11-11, med innehållandet av ett binärt datum,
nämligen elfte november tjugohundraelva.

Fredag 11.11.11

Avresa med fyra bilar mot slutdestinationen Gävle för årets upplaga av GRISfesten. Förra året bilade vi oss också upp, men det var förlagt en månad senare då. Årets färd tog sig en sväng om Eurostop för folk var hungriga och andra törstiga och i behov av införskaffandet av läskande höghaltiga drycker. Det roliga med vår bils färd var att vi for ifrån Örebro två ggr, inte alla som får privilegiet att uppleva det. Började huvudfärden 14.39 och var framme där runt fem halv sex någotsånär. Gjorde i ordning sovplatsen under helgen avskilt under ett bord. Därefter begav vi oss alla till Baracken och Gavlecon (som tydligen bytt namn till Nya Vall). Två, vad jag förstått, studentägda pubar. Bäst var mitt i mellan, för där bjöd de på grillad korv. Bollhavet hade flyttats också. En mycket intressant och underhållande kväll mot natt. Träffade många overallare från tidigare resor, och några nya som även de varit med förut, men inte pratat med mig tidigare. En del av dessa framstod som intressantare än andra.

Lördag 12.11.11

Dags för frukost efter den snabba nattens korta sömn. Denna resas frukost bestod av pågen rundabröd och knäckebröd som bjöds med ost och hushållssalami till, fanns även gurka om man ville. I dryckesväg fanns det kaffe, te, äppel- och apelsinjuice. Delar av vårt gäng fick för oss att bege oss in till stan. In gick långt, ut gick kort. Käkade på ett gott(!) hamburgerställe, Monroe's Burger hette det. Borde verkligen köpt hamburgare istället för kebaben jag köpte. Hade missat största delen av lekarna när vi väl kom tillbaka och satt inne och värmde oss en stund innan vi gick ut för att åtminstone symbolisera moraliskt stöd. Förkvällen och efterkvällen var vi i några korridorer, däremellan gick vi på sittning. Maten var riktigt god, kyckling och potatisgratäng, med chokladkaka till efterrätt. Första besöket på ett Kårhus för mig den här terminen. Det var väl helt okey skoj. Hygglig musik med många glatt dansande overallare. Skön stämning.

Söndag 13.11.11

Man vaknade innan klockan ringde för de flesta var tydligen piggare än man trott denna morgon. Samma frukost denna morgon, men idag kom jag ihåg att bunkra upp lite äpplen. Gårdagens och förrgårdagens nattsnack i form av en Billys mikropizza och en vitaminvatten för endast tjugo kronor. Satt riktigt nice med mitt i natten mat. Antagligen var det därför folk mådde bättre denna dag då de där vitamindryckerna återställer vitaminbristen som man kan förlora vid kraftig drickande. Avfärden blev vid elva am och framme hemma var vi runt halv femton.

Helnice helg, som avslutades med träning dusch film sova.
I en mjuk stillaliggande relativt olåtande säng kändes lyxigt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0