fredag nionde december

Vaknade och gick faktiskt upp hygglig tid idag. Fixade och donade lite antagligen, och mitt i allt var klockan redan halv ett. Skyndade mig så sakteligen iväg till butiken för å handla. Det gick bra, bortsett från att jag missat en kampanj som jag hittade senare samma dag, återkommer om det. Gick strikt efter inköpslistan eftersom vi inte hade så stora tillgångar. Traskade mig hemåt i det smältande snö-aktiga-vädret. Packade upp och maten sattes igång. Ikväll vare tacos som stod på matsedeln. Otroligt vad gott det var, med mycket vitlök och sånt också. Namnam.

Strax före fyra försökte jag än en gång skynda iväg. Kom ner till bestämda mötesplatsen, endast för att få vända igen pga bilkrångel. Väl hemma igen tog jag av mig de blöta strumporna, mina vad jag trodde var hela skor, var inte så hela, så hängde strumppar två på tork. Kastade i lite långsammare hast i mig en taco till. Mycket ost och vitlökssås. Riktigt nammelinam. Satte på mig ytterligare ett par strumpor och tog de redan blöta, första paret, skorna på mig och gick ner till mötesplatsen igen, men denna gång med plastpåsar runt fötterna. Dessvärre hjälpte det föga, men det kändes iaf varmt och inte alltför blött när jag fortfarande hade allt tre på mig. For med två spexare och handlade till julspexsittningen. Gick omkring och vandrade på axfoods ganska länge hittade det mesta av vad vi behövde. Därefter begav vi oss vidare till nästa butik och handlade det vi behövde i mindre form. Då hittade jag där, mitt bland köttet, kampanjpris: trettio kronor kilot på köttfärs. Damn you inköpslista.

På hemåt vägen blev vi avsläppta vid busshållplatsen och vandrade vidare mot spexbiovisningen i forums biosal. Väl utanför där, endast en timme sena, försöker vi nå någon som kan komma och öppna åt oss. Till slut bestämmer vi oss att gå till en vän och låna hennes kort. Väl utanför hennes port ringer det en vi ringt tidigare och säger att hon kommer och öppnar, så vi vände tillbaks mot skolan och kollade på resterande av Guldfeber-spexet. Var rätt kul. Inte alls så mycket folk där som jag trodde det skulle vara.

Efteråt gick vi hem till mig så han skulle slippa stå ute å frysa i tjugo minuter. Hinner nästan börja med vårt tedrickande, men då ringer hans skjuts och han skyndar iväg dit. Blir kvar hemma och dricker mera te. Inser att heta stunder är mycket gott med sin kanske lite starka eftersmak. Namnilicious. Lyssnar på musik och kommer att tänka på besöket. Ringer och hon säger att de just kommit in med tåget, dock en och en halvtimme försenat. Runt halv tolv kommer hon hem hit. Vi sitter och snackar och tar det lugnt en stund innan vi vandrar vidare till Bryggan för en sång och en drink. Därefter bär det av mot Publicum. Följer henne till bussen, vinkar av henne och går tillbaks till Publicum. Askul att dansa igen, var längesen.

Fyra strumpbyten senare är klockan strax efter halv sex och jag kryper ner i sängen . . .

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0