lite av den senaste tiden

gillar inte alls hur deras nya layout ser ut på ngt, mkt bättre snyggare enklare förut.

idag är det fredag och nollningen börjar gå emot sitt slut. både på gott och ont. nollesittningen är andra oktober, sen är det väl bara att försöka ta tag i skolan på riktigt igen, om jag nu någonsin gjort det. ska försöka börja och komma ikapp nu i helgen. men vi ser väl som vanligt hur det går med det.

idag har det varit örebrodagen. det gick bättre än visat. rätt kul att gå omkring och skrika, men stundtals var det ingen som skrek alls. men laget fixade det så bra att det gick till final ändå. man ser väl sen hur det gick i hejaklackstävlingen på kåren ikväll då det var prisutdelningsdags. det var också rätt kul att brottas omkring om den där högahatten. haha. fick nya sår på händerna men det är sånt som händer när man leker lever och busar omkring.

disken blev till slut diskad igår. synd bara att man har skjutit upp den så länge. det är egentligen inte så särskilt jobbigt att diska. känns riktigt befriande när man väl är klar. avslappnande och lugnande med för den delen, man har tid att i ro och välhet lyssna på sin egen musik.

jag gör dig arvlös på en servett.

Kommentarer
Postat av: WilmZlumz

jag gör dig arvlös på en servett.??

2009-09-12 @ 20:51:21
Postat av: WilmZlumz

udda

2009-09-12 @ 20:56:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0