hattifnattigt

Fredag tjugosjätte april fick jag schemat för hela sommaren. Mycket bra. Shoppade lite felaktiga slangar också. Mindre bra. Blev en sväng via Bryggan i vanlig fredagsordning och därefter vidare till Strömpis. Gick troligen hem och mellanlandade på max. Via Publicum en snabb sväng och därefter hem-vägs-promenads-sällskap.
 
Lördag tjugosjunde april. Grillning på Kotten. Mycket gott och gemytligt. Fick ett gott skratt åt koppelidéen. Spelade spel och hade trevligt. Gick hem bytte kläder och for med trevliga sällskapet till Strömpis en dyr sväng. Käkade på Burger King där hamburgare var gott. Väl hemma startades bastun och vi blev några stycken som bastade en stund. Var riktigt gôtt. Slutade på efterhäng och sängdags blev först sex halv sju.
 
Tisdag trettionde april blev en rätt seg dag. Mycket omkring farande. Stads ärendet som bara skulle vara snabbt tog tre timmar, men då blev det extra ärenden också. Lagade potatissallad och sen dök det upp folk. Cyklade (fast enligt ljudet borde det stavas med ck) till stan, insåg att det var lång kö så for hem igen. Några folk gick när vi kom hem igen. Hängde hemma och hade mys under täcket. Mysvännerna gick hem och de andra två till en annan fest. Drog till staden igen, där jag hittade några trevliga människor. Hängde med dom hos henne några timmar. Hamnade på en efterfest hos glada människor väl tillbaka på campus sen.
 
Första maj for jag och en kär vän till Gustavsvik och simmade länge. Tillbaks hemma hos mig igen gjorde vi oss i ordning för att gå till matstället och äta. Oj vad gott det var med mat. Sjöng lite och sen mellanlandning före hemvägspromenad (eller promenadseger?) sällskap igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0