stockholmsspelningen

Den här veckan har känts lång och långsam. Skulle det inte bli fredag någongång? Efter att sommarvärmen kommit på riktigt och min hårfärg med den blev det till slut fredag. Som jag hade gått och funderat, kläderna, allt, kanske lite nervös?

 

Tågresan gick nog helt bra till slut, även om det kanske var lite stelt mellan minutrarna. Delad musik, bättre musik? Tänkte, för man säger "delad glädje, dubbel glädje". Mat mättade mycket, måendet marinerades.

 

Blev lite släktkalas, eller åtminstone systeråterträffande. Roligt träffa lite nya människor. Alltid kul när man får "bevis på" att högst har rätt. Haha. Blev lite klättrande hjulande gungande solande. Trevligt läge, skulle kunna tänka mig bo så där, lite utkanten fast centralt.

 

Kvällen (och dagen) hade med sig ett underbart väder och mycket omkringvandrande. Hon varnade oss för spelningslokalen, för där var alla tydligen otrevliga brats. Märkte inte så mycket av det förutom priset. Ruskigt. Varmt och människor överallt. Vill man se något får man se till att ta sig plats, så vi plöjde genom människohavet och hittade en passlig plats perfekt, praktiskt nog, framför scenen. Möbler är till för att stå på, om ni undrar.

 

Hann till och med se lite av förbandet (dock inte ett sådant som man lägger runt en skadad arm eller fot, om någon trodde det). Alla jublar och vi flyttar upp oss, verkligen bästaste utsikten och platsen för kvällens spelning med Joshua Radin. Och där på den lilla scenen står han och ser snygg ut. Haha. Nyklippt såg han ut att vara också, inte för att jag direkt träffat honom tidigare. Kanske inte poängen var att analysera hans utseende utan kanske hans röst, men alla intryck är viktiga.

 

Hela spelningen var stämningen på topp, vilket man märkte av den extrema värmebölja som dragit in över lokalen. Underbart komplicerat och avslappnande.

 

Att gå på krog i Stockholm verkar annars vara ganska överskattat. På vår vida vandring verkade visorna vara väldigt välljudda. Det räckte mycket väl med att bara passera utanför alla ställena, och de var många. Verkligen överallt. Stod utanför och ljudet var tillräckligt högt för att man skulle få ljudskador, nästans. Hamnade till slut in på en pub och hörde en spelning till. Helt bra nog med variation från tidigare.

 

Delade på en kebab med bröd och därefter gick vi till ett ställe bara för att inse att vi inte fick någon kontakt (om vi inte ville betala inträde) där och fick vända tillbaka till kvarteret där vi var innan. Haha, givande. Skyndade iväg till metron och pendeln och fixade oss med sista tåget. Skillat, skönt slippa betala taxi för nån hundra.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0