onsdagen nionde mars

Till slut lyckades vi äntligen få bort soporna som stått i hallen på väg ut flera gånger. Väl tillbaks hemma igen fick vi ett plötsligt ryck att vi kände för att städa, så vi började sortera i alla våra papper och högar som legat lite överallt. Mitt i det kom två fastlagsbullesugna besökare. När vi trodde att den tredje kom så var det istället herr reparatör som kom. I ett vips så var kranen läckfri och badkaret hade fått en ny slang som var fin och vit, men även en ny fot för den hade tydligen gått sönder. Dock var badkaret framflyttat nu. Detta faktum störde mitt estetiskaseende över badrummet. Antar att det säkert ska gå att ordna, måste bara ta å kika efter hur det egentligen ser ut där bakom.

Till middag blev det marinerad kyckling i ugn med grönsaksris till. Riktigt gott blev det också. Efter middagen försvann karln iväg på spelkväll till forum, och planen var väl att även jag skulle dit, men så blev det inte riktigt. Började med att dammsuga korridoren som såg för hemsk ut, och därefter gick jag till tvättstugan och hämtade golvrengöringsredskap, dock var den moppen nå hemskt smutsig så det blev kanske inte riktigt lika rent som jag hade hoppats, men iaf luktade det gott i korridoren sen.

Stod i trapphuset och väntade på att korridorsgolvet (eller menade du korrekturläsning? haha.) skulle torka samtidigt som jag fick frisk luft. Underbart skönt. Efter många om och men lyckades jag tjata ner min kompis på fika med fruktköttsapelsinjuice till. Dessvärre för honom missade han första halvtimmen av chapions league matchen som han skulle se. Hoppas han överlever ändå och att han inte missade alla bästa scener från matchen.

När han gått tog jag fram dammsugaren och tog tag i städandet av egna lägenheten också. Det blev väldigt fint. Det som dock är mest störande att efter dammsugandet dyker det alltid upp nytt damm från ingenstans, så det är nog därför det inte görs så ofta för känns mest bara onödigt då det ser likadant ut igen efter två dagar, i princip.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0