vad som egentligen hände i helgen

fredagen 25.02.2011 packade vi i all hast (jag) duschade och vi skyndade iväg till bussen som var sen. Klev av i stan. Blev dessvärre ingen arbetsintervju då jag var för seg på att göra mig i ordning och allt. Gick till resecentrum och åkte tåget en station till arboga där vi klev av och bytte till byteståget i form av en buss. Ankom eskilstuna enligt planerna. Gick den korta vandringen till eskils gymnasium där en av lektionssalarna blev vår sovsal. Därefter begav vi oss till systemet och vidare till ett pizzaställe. Riktigt god enormt stor pizza. Åt för långsamt så fick en liten söt doggybag-ask med kanske en fjärdedelspizza i. Den randomförfesten blev inte på ett alltför random ställe eftersom den var inplanerad redan från början att den skulle vara på engelska skolan. Väl där träffade jag två pojkar med samma namn som jag första gången träffade på gris. Var kul å se dom igen. Annars var väl förfesten inte så mkt. Det roligaste med den var isplanen och iskanan som fanns där bredvid. Den resulterade i att en kille hälsade på mig med frasen "hej extremsport", haha. Deras så kallade kårhus på den så kallade "övervåningen av olearys" var fint inredd men kanske inte så mkt mer. Så det slutade med att vi begav oss iväg och bowla istället, femtio kr för en serie var ju rätt lagom. Den tidiga kvällen slutade med kall pizza som nattmål i hallen utanför sovsalarna.

Att det blev en obekväm nattsömn är ju faktiskt sant, men inte så mkt annat av vad som stod i det inlägget stämde. Lördagens frukost hade större variation än man någonsin hade kunnat ana. Det fanns mer än fem sorters bröd, med påläggsvariationerna mjukost (två sorter), vanlig ost, skinka och gurka. Dessutom fanns det även tre olika sorters juicer och kanske fyra olika sorters yoghurt. Det enda som saknades var kanske varm dryck. Var gott med en riktigt ordentlig frukost, längesen man åt så varierad frukost, och speciellt vid frukosttid. Lekarna bestod av två dricka fort grenar, skidning, pall- och lagförflyttning, snöskulpturering, och skottkärrekörning. Vackert soligt väder och det bjöds till och med på korv med bröd där mitt i. Kvällens sittning bjöd på tacos och en fri dryck, gott om mat, man fick hämta mera, och man blev mätt. Spexen var interna och kanske inte de roligaste, så det var tur att vi örebreware var där och höjde spexheten. Man åt och blev sen i princip utkastad pga att de ville förbereda för nästa sittning. Utanför avslutade vi vår ceremoniella invigningsritual för våra tre nya örebreware. Gick till bowlinghallen igen, men var smockfullt och de sa vi skulle återkomma om nån timme. Medan vi väntade gick vi och spelade biljard istället. Väl tillbaka i bowlinghallen igen så var det fortfarande lika mkt folk och de sa att vi åter igen skulle komma tillbaka om en halvtimme, så då skräpade vi i det, och gick tillbaka till sovsalsbyggnaden istället. Slutade med att vi satt utanför och drack i ring, så så mkt till efterfest blev det ju inte.

När vi vaknade på söndagen sen börjades det packas i ordning så mkt som möjligt. Frukosten var lika gedigen som föregående dag, dock var det betydligt mkt kallare inne i engelska skolan denna dag. Fast förstår att det var tvunget att vädra lokalerna efter föregående kvälls festiviteter. Allesammans gick vi sen tillbaks till sovsalsskolan där vi packade ihop resten eller satt och halvsov i några hörn. Tåget skulle inte gå en på en timme, så det var lite segt. Väl hemma i örebro splittrades några av oss för de skulle på bio, och resten tog bussen sista biten hem.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0