valborg - favorit i repris?

Nu har det även hunnit vara valborgshelg igen. Favoriten i repris blev inte så repriserad. Var betydligt mkt varmare och soligare och somrigare väder förra året. Så istället för att alla spelade volleyboll i fem timmar per dag i tre dagar blev det volleyboll en dag, på söndagen, i cirka tre fyra timmar. Dit till planen kom det ett litet gäng som såg typ seriösa ut. Det visade sig att de hade styrt upp som regelbundna volleybollträffar och vi hade råkat hamna mitt i den tredje. Helt grymt nice blev det med mkt passningsspel, vilket var kul. På kvällen där sen så kom två av dom hit och spelade spel med oss till halv sju på morgonen.

En annan av dagarna, tror det var lördagen, kom vi på ett knep med frimis också som gjorde det hela mkt billigare, och kanske lite trasigare. Det var ju riktigt hygglig musik där den kvällen, vill nästan sträcka mig till å säga att den till och med var bra.

Dock blev fyrttioåttatimmar, som var på torsdagen, en riktig besvikelse. Där var för mkt folk, för många tält så man visste inte vart man skulle ta vägen, och till på det så tappade man bort varandra hela tiden. Musiken var dålig. Bandet spelade sina två kända låtar, men sen då liksom?

Kvällen efter, nu har vi tydligen hoppat fram till fredagen, var vi och spelade overallsbrännboll utan overall (jag iaf). Det vart rätt gott, men flickorna hade missat sin egentliga avgång så de kom inte förrän runt nio på kvällen, så grillningen den kvällen där blev väldigt sen. Gott med knastrande köttbitar också. Om ngn undrar.

Tack alla brudar för en underbar helg! :D

(tack till grabbarna också, men ni var inte lika speciella
den helgen som dessa brudar som sällan är här var)

Grilltips:

gör spett med bacon omväxlat med halloumi ost,
ngt jag verkligen rekommenderar,
tack nidia för smakprovet!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0