so far, so good

det nya året har nog börjat bra, dock blev tolvslaget försenat för vår del då vi missade nedräkningen. betyder det att det kommer bli ett lugnt år, eller kanske ett försenat ett?
"du har int en aning" (logiskt)

nyårsfesten blev betydligt mkt lugnare än sist, och därefter bar det av till vad som visade sig bli en slumrande efterfest. alltid träffar man någon ny någonstans, och i år var de ifrån helsingfors. riktigt kiva gäng de var.

i lördags natt (vilket var söndag morgon runt sju am) kom man hit efter en grym festkväll med dansant förfest och efterfest. när man kom innanför dörren möttes man av en inte allt för trevlig syn och doft, för att inte tala om "värmen". hursomhelst, gick väl det bra det med, men det kändes otroligt dumt och kanske en aning skämmigt trots det inte var mitt fel.

söndagen sen sov man alldeles för länge. blev hämtade till stan, för att spela lite. kom fram till att vi var hungriga, så det köptes hamburgare. första och sista hamburgaren för det här året hoppas jag. det är absolut inte gott. usch.

väl hemma efter spelandet var det dags att ta itu med det förskräckligt äckliga. efter cirka två timmar var det rent och snyggt på över våningen med en betydligt behagligare doft i luften. rent och snyggt, men väldigt tomt. lagade en andra middag efter städandet, vilket resulterade i att det blev middagsdags klockan tolv på natten sen. det satt gott med lite riktig mat.

"lyssna det är snack om ett verb: kärlek
det är inte någonting man känner, det är någonting man gör.
första gången det slog mig kärlek är smärta.
det här är bara en sång om insikt att allt man tror sig se där borta i horisonten
är inte alltid det samma när du väl kommer fram"
(rostig kärlek)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0