ålands planeringen

Nej men se där, det förra var och blev ju ett rätt kort och vettigt inlägg.
Nu är man här på kära lilla åland igen.
Lika trevligt som alltid.

Kom hit i torsdags, hade lite spelkväll och träffade lite människor på vägen här och var. Heltt revligt som vanligt att det dyker upp bekanta ansikten överallt. Åt god kycklingwok också.

Igår var det fredag och dags att fara till marsö, på kvällen där så var det fest i geta, och middag på marsö. Måste alltid allting inträffa samtidigt?

Idag lördag är det bowling med halva geta och därefter kalas, som båda också lite krockar. Kan ingen bara planera på ett utspritt vis, så att man hinner med allt? Getafamiljen hade gärna haft mig där på påskmiddag, men det gick inte att få in det hur jag än försökte pussla om det.

Då i torsdags också så skulle jag träffa en kompis, men eftersom han inte äger en mobiltelefon, så blev det krångligt och vi gick om varandra. nu försöker jag planera in så att man får in honom i kvällsplanerna för kvällen, men vet inte riktigt hur det går med det.

På söndag är det ytterligare två kompisar som vill bli sedda och som jag hemskt gärna vill se också, men hur ska jag lyckas planera och förhandla med den tid jag har, med mina dagar?

Hursomhelst.
Glad Påsk!

kyckling


Kommentarer
Postat av: Dane

Glad påsk! :D

2010-04-04 @ 20:01:28
URL: http://erunamiryene.blogg.se/
Postat av: Eeva

jag skall väl försöka uppatera lite oftare nu när jag inte har nå skola mer heller så :)Jag tror det finns mycket om Tomas vi inte vet om, men vi får ta reda på ;P Dgsik ja..hmm ja tror ja va arg då men ja kommer inte faktiskt ihåg va d betyder :P hihih sry

2010-04-12 @ 08:39:46
URL: http://eeva.bloggsida.se
Postat av: liindblaads

heeej hur e det med dig idag :) ?

nice blogg

2010-04-12 @ 09:33:01
URL: http://liindblaads.blogg.se/
Postat av: A

hej =D

2010-04-12 @ 09:35:38
URL: http://annnaaah.blogg.se/
Postat av: liindblaads

sv, jag har vatt inne dör och kollar. men det vill ändå inte funka för mig :(

2010-04-12 @ 21:23:29
URL: http://liindblaads.blogg.se/
Postat av: Dane

Svar: Ja, vet fortfarande inte hur jag ska göra, om jag ska köpa en splitterny o ha den lite längre, eller ta en begagnad som jag har tills jag måste förnya abonnemang-kontraktet hos DNA igen....

2010-04-12 @ 21:55:09
URL: http://erunamiryene.blogg.se/
Postat av: eeva

hihi, fotot finns nog, men jag tror inte att det är så svpårt att lista ut vilka typer det är. foto finns bl.a. på irc-gallera.net och sök på nicken vadelmahillo lycka till ;) Kraam

2010-04-15 @ 12:44:47
URL: http://eeva.bloggsida.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0